Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
bled obraz - ustrezna barva las 22.12.2010 15:18:59
|
|
|
|
kekso
|
Kot že naslov pove, bi rada, da malo pokomentirate kakšna se vam zdi najbolj ustrezna barva las, glede na to, da imam precej bledo kožo na obrazu. Sedaj imam kar precej temno rjavo, pa mi nekatere sodelavke rečejo, da me ful postara, da bi rabla bolj blond. Spet druge so mnenja, da blond barva in bled obraz ne gresta skupaj, pa bi me naredilo še bolj "dolgočano". In ker potrebujem v teh dneh frizerja, se nikakor ne morem odločit kaj naj storim. Vsak nasvet oz. misel - dobrodošlo.
|
|
|
|
RE: bled obraz - ustrezna barva las 22.12.2010 15:35:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi se verjetno odločila za bakreno barvo Je pa res, da mi je že tako ali tako noro všeč, moti me le to, da se ful hitro izpere.
|
|
|
|
RE: bled obraz - ustrezna barva las 22.12.2010 15:36:16
|
|
|
|
Tejči
|
Če imaš temno rjavo, pa poskusi poživit obraz s kakšnimi svetlimi pramenčki-svetlo rjavi+blond.
|
|
|
|
RE: bled obraz - ustrezna barva las 22.12.2010 16:05:01
|
|
|
|
aprilčica07
|
Sama sem tudi bolj blede sorte, trenutno imam barvo nekje med rdečo in oranžno.. nekako gre bolj na svetlo in moram rečt, da sem zadovoljna. Prej sem imela bolj živo rdečo, ki pa se je hitro sprala in sem menjala. Mi je všeč in bom še en cajt taka ostala.
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2010 16:11:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2010 22:34:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: bled obraz - ustrezna barva las 23.12.2010 3:29:39
|
|
|
|
Sonrisa
|
Jaz sem bila vedno blond, potem sem se pa na črno pobarvala. Zmotno je prepričanje, da ti ob črni barvi obraz še bolj pobledi. Jaz se bolje počutim s črnimi lasmi. Odkar sem pobarvana, mi še nihče ni rekel, da sem bleda, ko sem bila blond, sem to večkrat poslušala. Mogoče mi pa malce oči pri tem pomagajo - so sinje modre in ob črni barvi kar "sekajo".
|
|
|
|
RE: bled obraz - ustrezna barva las 23.12.2010 8:53:30
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sonrisa Jaz sem bila vedno blond, potem sem se pa na črno pobarvala. Zmotno je prepričanje, da ti ob črni barvi obraz še bolj pobledi. Jaz se bolje počutim s črnimi lasmi. Odkar sem pobarvana, mi še nihče ni rekel, da sem bleda, ko sem bila blond, sem to večkrat poslušala. Mogoče mi pa malce oči pri tem pomagajo - so sinje modre in ob črni barvi kar "sekajo". podpis saj če si bled v obraz pa še blond lase... saj se glave skor ne opazi... ne, resno. jaz sem hudo bleda, naravne lase imam rjave, barvam pa se na modro-črno. men je všeč, vsi pravijo, da mi paše bila sem že živo rdeča, rjava... ma vse živo sem sprobala, in baje da je to moj odtenek
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?