|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oktobrske mamice
7.8.2005 20:31:23   
Anja
Evo, da bomo tudi me imele kak post ;)

Kako ste kaj? Ste ze popokale papirje? In nabavile opremo?

Pri nas smo nekako se na zacetku... No, plenice sem oprala (zdaj pa cakam koga, da mi pozvoni pri vratih in pove, da jih je prisel zlikat :)- )

Cotke nekako kupckam, posteljico cakam, z vozickom je eno sraje... hmm ..gleznjev nimam (mam pa krofe :) )

Lep vecer vsem :)

Anja 29/4
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
7.8.2005 21:15:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Oktobrske mamice
7.8.2005 21:22:20   
žlička
čer obema!

kar se papirjev tiče....sem jih dobila v petek, sedaj pa jih moram izpolnit, pa od G moram dobit se papir o PDP

ostalo.....cunjice sem dobila, kosaro tudi za cez zimo, spomladi bomo pa kupili marelo, ostalo pa se nimam, no razen banjice in previjalno mizico, ki jo je naredil tast.....dokupit morva se lupinco

drugace pa pocutje OK, se je malo izboljsalo, mi je trebuh veliko otrdeval.......jutri pa v sluzbo:grrr: me tolazi to, da le do srede, pa potem podaljsan vikend:bravo:

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Oktobrske mamice
7.8.2005 22:55:12   
cmokec
Čau, čau.

Jaz sem papirje dobila od G. v sredo. Je pa treba še obrazec za porodniško nadomestilo izpolnit. Jaz jih bom kar v službi prosila, naj si ga iz interneta sprintajo in mi ga pošljejo. Ne bom za vsako polo celo SLO čez dala. Sva se pa odločila, da bova vzela denar, ker imava skoraj vse potrebno od Sare. Počasi bom oprala jogi, voziček in oblogo od lupinice, da se mi dobro presuši in prezrači. Za cunjice je pa še gora časa, le pogledala bom v vreče, če mi kj manjka. Prala bom v septembru. me pa zanima, če boste ve že pred rojstvom kupile zimskega pajaca, al boste za zimo kupovale kasneje?

A je ponedeljek pol čas za kofetek v KR? Dajmo, javte se kofetkarce. :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Oktobrske mamice
8.8.2005 7:43:54   
Udb
Dan!
Jaz imam pregled jutri - in baje da dobim vse papirje! Tako da potem pa v akcijo! ;) To mi je tako odveč, ampak ni kaj .... je treba pošlihtat! Še bolj me pa zanima, če bo :duda: končno pokazal kaj ima med nogami!! :)-:)-:)-

Torej - midva imava večino opreme že kupljene - razen kozmetike, plenic. Pa cunje so mal pomankljive...samo itak sem rekla,da ne mislim pretiravat. Bomo že potem dokupili.

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Oktobrske mamice
8.8.2005 8:02:17   
KIRA
jutro punce!

jaz sem si pa že vse uredila, ker sem že pri zadnjem pregledu dobila PDP (ker grem tokrat 42 dni prej, ne 28 kot prejšnjoč). Sedaj čakam samo še odločbo od SD. Po telefonu so mi pa povedal, da bom baje imela večjo porodniško kot prejšnjič, ker se mi nekako vzame daljša doba itd.. Skratka, če to drži - pol mi je takoj en kamen z ramen padu.
moram pa naabvit še (pered oktobrom) - nekaj bombažnih plenic, pa newborn pleničke, pa nove dudke za novorojenčke.
mi je pa G rekel, da bo verjetno spet carski rez, ker sem že sedaj tud 1 imela - na ta način: ko nardijo enega, običajno sledi drugi..
tako da ne vem, kam naj dam mojo hčero ta čas. bojim se, da je ne bi mož vmes spakiral k tašči (ker ga poznam in vem da jo bo), jaz pa nočem da je pri njej, ker je malo čez les.. pa o tem sem vam že pisala, kaj mi vse dela...

sedaj zadnjo, kako naj se izrazim? - svinjarijo - po mojem nalašč je nardila prejšnji mesec.
moja tamala ima rojstni dan, jaz sem ji pa hotla kupit en tak srčkan rozan tricikel, ki ga imam že dolgo časa nagledanega - njen 1. tricikel pač, pa naj bi ga dobila. ampak ona je seveda to vedla, pa je ruk cuk bežala v trgovino že prejšnjoi mesec, pa je kupila en nagravžen tricikel, iz najcenejše plastike - eno tak raco, ki se mi zdi odurna. po mojem zanalašč.

sem že dosti vsega morala požret na njen račun, tokrat je p aizbilo sodu dno in sem jokala in sem se možu tud pritožila in ne govorim več s taščo. tud tamale ji več nisem nesla dol od takrat. saj sem rekla: ko se mi kdo zameri, pol totalno. zdaj je res že preveč..

me je mož potolažu malo, ko je reku, da še 2 mesca potrpim tu, pol bo pa mir, ko bova v svoji bajti. pa da ji bova vseeno tist tricikel kupla, ki sem ga imela nagledanega - ampak to več ne bo njen 1. tricikel. mater, tok se huda, da bi ga najrajš pod tovornjak zabrisala, pa je tega že skoraj mesec dni!!

naša mama pa ni tak ščuknjena - z njo se sicer kaj skregam, ampak vsaj posluša in nardi tako kot hočem jaz, pa ne začne mule kuhat, še ob tako majhni dobro mišljeni pripombi.. sicer se je smejala z mene, kaj da kompliciram, ampak sem ji pol razložila, da sem jaz hotla to kupit tamali - njen 1. tricikel za 1. rojstni dan, pa me je razumela, zakaj sem užaljena in jezna... sedaj sva pa morala najt alternativo - ker imam grozno omejene finance - namesto nove gugalnice, sva zrihtala mojo staro, ki je že skoraj tolko stara kot jaz. jo je v glavnem može sam delal, se je močno potrudu: zbrusu jo je oz. pošmirglal, ker je bla rjasta, dal gor nove ležaje, pobarval najprej z minijem , pol pa še z barvo... res je tako lepa sedaj, kot takrat, ko je bla nova...
sedaj mam vsaj lepo darilo za najino pucno. res ne vem, kaj bi delala, če te gugalnice ne bi blo pri hiši, pa če moj lubi, ne bi bil tako priden in marljiv... to mi dosti pomeni, da je gugalnico zrihtal. zelo priden je bil..

LP:rozica:

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
8.8.2005 8:33:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Oktobrske mamice
8.8.2005 8:44:03   
KIRA
hvala nalin 9nebesa :rozica::rozica::rozica:
mam vsaj zdaj superca darilo - dost leše kot tickel. sej moji punci ni treba vedet - kaj je blo planirano itd... glavno da bo z gugalnico zadovoljna - guga se zelo rada, pa še moja je bila, tako da jo je na nek način podedovala...

blagor tebi, da maš tako taščo. :bravo: jaz mam občutek, da moja beseda ne velja več nič, odkar je moja hči na svetu. tašča vse dela po svoji glavi, tud na sonce jo vodi tamalo - v največji pripeki - je mala imela letos sončarico zaradi tega. sem ji z svečkami zbijala vročino. res je blo hudo. pa si ne da obveljat. mož je že tud jezen - zato me pa miri, da bova čez 2 meseca drgje...

moja mami pa je tud taka ko tvoja - še svojo zadnjo srajco bi mi dala, če bi lahko, ampak ona vsaj vpraša kako in kaj. sedaj je celo kredit gor vzela za naju, da bova lahko do oktobra dolgove poplačala in se bomo lahko selili, ker nama drgač ne gre skoz. zlata je kot sonček. 9nebesa9nebesa
s tako težkim srcem sem jo prosila za pomoč:((, ker tudi sama ima grozno dosti obveznosti in kreditov, pa shaja komaj z meseca v mesc, ampak drgač ni šlo, ne moreva si privoščit še 1 leto hiše v prazno hajcat. upam, da se ji bom lahko primerno oddolžila:rozica::rozica::rozica:. res je zlata mami - sicer zna tud živcev požret še in še, ampak ko jo rabiš, pol je pa 200% tu zate...:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)- pa še mojega moža ma grozno rada - bolj drži z njim kot z mano. hihi :)-:)-

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Oktobrske mamice
8.8.2005 9:40:52   
nana 27
Dobro jutro!

Meni papirjev še niso dali :zmeden2: Baje jih dobim čez dva tedna. Bom pa takrat bolj pohitela.

Počutje čez vikend ni bilo fajn..buši mi zelo otrdeva pa še peklo me je po bušiju, kot da bi hotelo kaj počit, tako da sem pridno ležala. No, danes je bolje.

Glede opreme..bila sem pridna in imam že skoraj vse. Nekaj podarjenih cunjic pa kompletke iz H&M (tako so luštni) pa žabice in body-je iz BC, voziček tudi, previjalno mi bo oči naredil, ker bo na eno omarico samo še ploščo z varovali montiral, posteljico in jogi sva naročila prejšnji teden, voziček imam...se je kar nekaj stvari že nabralo 9nebesa

Zanima me, kaj nam bodo še materinski povedali glede ostale opreme za novorojenčka (kozmetika, pleničke).

Ja, punce, tudi jaz ne vem, kaj bi brez mami, ki mi pomaga z nasveti in z dinčki 9nebesa Res je zlata.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
8.8.2005 10:34:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
8.8.2005 10:36:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Oktobrske mamice
8.8.2005 11:22:39   
cmokec
AL POL DONS JE KAVA V KR AL NE? Dajmo čveke, napište.

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Oktobrske mamice
8.8.2005 11:26:30   
soncek&luna
jutro punce,
zal danes ne morem na :kava: srecanje... se popoldan dobim s prejsnjim lastnikom, da mu vrnem kljuce in da mi tudi on vrne denar za varscino...
no, zdaj sem preseljena :bravo:... zelo utrujena :zaspan:, mal sem pretiravala :zmeden: in bo dokoncno pospravljanje stvari moralo malo pocakati... imam predpisan pocitek

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Oktobrske mamice
8.8.2005 11:53:40   
žlička
ojla punce........

nana27, danes se vidimo,ne? pridi do mene, da se spoznava in kaksno receva, jaz bom verjetno danes sama, ker je moj :love: zbolel in ima angino in je dobil antibiotike...bogi, pa je reku da bova sla septembra se 1x u solo, da ne bo kej zamudil:) sam ce bo v sredo ze brez vrocine, bo sel ze lahko z mano, si bom dobre zapiske naredila in mu danes doma vse porocala:)-

drugace glede na prejsni teden sta bila sobota in nedelja kar OK glede otrdevanja, verjetno zato, ker sem bila stalno neki aktivna, pa ni bilo preveč časa za počitek:zmeden2:

drugače pa prebiram stare poste od opreme, pa kaj novega zvem, mi je zanimivo

cmokec glede kombinzona......meni so svetovali naj ga kupim od 3-6m, ker če bo mraz ga bom v tem domov pripeljala,pa še čez zimo mi bo prav prišel... ali imate kak drugačen nasvet.....jaz namreč nimam pojma:zmeden:

pa je spet soncek posijal:bravo:

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Oktobrske mamice
8.8.2005 12:35:14   
Nena85
HOjla,

glede :kava:.. z veseljem... ob 16ih v Mercator centru v Kranju... Upam Cmokec, da prideva vsaj midve, da ne bom samevala tam:)

Se vidmo!

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Oktobrske mamice
8.8.2005 12:43:50   
žužu
žlička, tudi jaz si belim glavo glede komninizončka in v čem ga bomo sploh domov prinesli!
to noro vreme! jaz bom pripravila kar za zimo in za jesen za iz porodničnice, pa bo! če je že avgusta tako vreme, kaj bo šele oktobra!

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Oktobrske mamice
8.8.2005 13:57:51   
chips
Jaz sem imela v petek pregled pa še nisem dobila nič papirjev od ginekologa??
Sedaj grem spet 19.8. ampak samo po inekcijo.Pregled imam pa potm pet 2.9.
Upam da bo to še dovolj časa,grem jutri še na CSD vprašat če lahko dobim pole prej preden mi da G.papirje!

Drugače od opreme imam pa že voziček,namesto košare imam zimsko vrečo,potem imam še jajčko ,previjalno mi tast dela in posteljico z jogijem.Od cunjic pa imam samo en ompletek ki ga je spleta stara mama od mojega:love:.Drugače še pa nimam nič er ne vem kje naj začnem.
Aja pa še v Celje moram poklicati daj se začne materinsak šola.

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Oktobrske mamice
8.8.2005 14:00:22   
nana 27
Živjo, Žlička,

če te bom našla v vsej gužvi, vsekakor pridem do tebe!

Jaz sem pa za oblekico za domov kupila kompletek v H&M, ki je rumene barve in ima kapuco z ušeski. Je tako lušten, da ga vsak dan večkrat v roke vzamem 9nebesa Izbral ga je pa :love: Kompletek je sestavljen iz toplih žabic do pasu, in pajacka, ki ga moraš obleči čez žabice (spodaj imam v istem stilu, ki paše h kompletku, kupljen še body z dolgimi rokavi) in jaknice, ki je podložena (isti vzorček kot body) in ima kapuco z ušeski. Kupljeno imam še majhno rumeno kapico in mehko odejico rumene barve, ki mi jo je kupil brat v Toys-u za 4 eure.

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Rabljena oprema
nada56

Bi prodali/kupili otrosko opremo in igrače preko posrednika na internetu?

Da, bi prodal, ker se mi ne ljubi ukvarjati s tem (36%)

Da, vsaj nekaj dobim, sicer prodam sam ali podarim (26%)

Ne, otroske stvari večinoma podarim (19%)

Ne, se ne ukvarjam s tem (19%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!