hajdi21
|
Ja, v to ceno je vključena tudi lupinica (tako nama je povedal prodajalec). Sva pa bila z dragim ravno danes popoldne v Avstriji, pa sedaj vem, zakaj je tako poceni. Ogrodje ni preveč trdno, na določenih šivih je že razparan, pa tudi okreten ni tako kot Venezia ali kateri drugi Peg Perego. Nato sva šla še v Kiko, kjer imajo res večjo izbiro vozičkov kot v Toysu, cene pa tako zasoljene, da se Baby Center lahko skrije pred njimi... Ker sva imela vsega polno glavo, sva na koncu še enkrat zavila v Baby Center v MB in še enkrat pregledala Venezio (razstavila, sestavila,.....). In verjetno je odločitev kar padla. Cena Venezie je 68.000 SIT, če plačaš z gotovino, dobiš še 5% popusta. Ker so imeli samo eno barvno varianto, midva pa želiva Blue Moon, ga naročijo, in ko ga dobijo, te pokličejo po telefonu in ga prideš iskat. Takrat ga tudi plačaš. Čez 14 dni bo celo možno plačilo na obroke z vsemi kreditnimi karticami, tako je rekla prodajalka. Do sedaj so imeli le Diners in American Express. Je pa fora pri Venezii v tem, da ne rabiš košare, ampak je samo prevleka iz blaga, ki se z zadrgo pritrdi na voziček in zgleda, kot da je to košara. Otročka niti pod razno ne more zebsti v tem. Ker pa sem tudi jaz decembrka, bom notri podložila le eno tanko dekico, pa bo. Jaz sem prej videla samo športni model brez te prevleke, zato nikakor nisem imela prave predstave. Samo še lupinico za v avto (ali na voziček), pa bo. In to vse za 95.000,00 SIT. Mislim, da sva se z mojim že kar fiksno odločila, ker imam res dosti skakanja in iskanja ustreznega vozička. Prepričana pa sem, da je zelo kvaliteten in se ne bojim, da ne bi zdržal še kakšnega naslednika. Lp, Hajdi21
|