Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kopanje na slovenski obali z osem mesecnikom 17.12.2010 14:11:05
|
|
|
|
Ekaz
|
Moje izkušnje z bazeni v zimskem času niso preveč dobre. V hotelih ni polno gostov, zato je tudi bazenski del precej hladen in voda tudi....predvsem za malčka. Bolje kot na obalo je it v kakšne terme, kjer je voda zagotovo bolj topla. Je pa res, da je verjetno tudi več gneče. Skratka, mi v hotele ob morju v zimskem času oziroma v njihove bazene, ne bomo več hodili.
|
|
|
|
RE: Kopanje na slovenski obali z osem mesecnikom 20.12.2010 11:15:11
|
|
|
|
kesi
|
Hotel Histrion v Portorožu ima Vodni park laguna, meni boljše kot v bilo katerih toplicah, ogrevana morska voda, otroški bazen s tobogani, jacuziji, ...Poglej njihovo stran.
|
|
RE: Kopanje na slovenski obali z osem mesecnikom 20.12.2010 11:18:49
|
|
|
|
kesi
|
Aja, pa zelo toplo je noter, mi smo bili letos februarja in je bilo super, no tudi poleti hodimo v ta hotel, ker nam je fajn, ravno zaradi bazenov. Definitivno veliko boljše kot v Žusterni.
|
|
RE: Kopanje na slovenski obali z osem mesecnikom 20.12.2010 11:35:40
|
|
|
|
Barbara_L
|
Enako kot Kesi, nam je bil tudi všeč vodni park. Glih prav velik, različne globine vode. Pa tudi fredov obroč posodijo, zelo so prijazni.
|
|
|
|
RE: Kopanje na slovenski obali z osem mesecnikom 21.12.2010 8:12:22
|
|
|
|
constanca
|
Super Hvala punce Sem se ze bala, da res ni za dol it, ker sem imela tudi sama same slabe izkusnje prej. In zdaj je se tako zalostno vreme in rres tako pasalo malo it. Vam porocam Upam, da bo se ena pohvala in da bo se kdo se fajn imel lepe praznike in dober skok v 2011
|
|
|
|
RE: Kopanje na slovenski obali z osem mesecnikom 21.12.2010 16:30:45
|
|
|
|
constanca
|
joj punce, spet rabim pomoc. Sem sla na spletno stran tega hotela histrion in ja....a je to morski park bernardin ali kako? Slovenske obale res ne poznava in sploh ne vem kam to it.....jao jao, saj vem.
|
|
|
|
RE: Kopanje na slovenski obali z osem mesecnikom 23.12.2010 10:41:38
|
|
|
|
bori2
|
Jap, tole je Bernardin. Meni je všeč, ker je zelo toplo - zrak v bazenih je celo toplejši od vode. Žal zna bit kar gužva ob vikendih in navadno ga po novem letu kar za nekaj časa zaprejo. Moja dva 8 in 4 uživata tam tamali reče da je skoraj tako fajn kot Čatež. Je pa res, da je v Žusterni vedno malo hladneje, kot bi lahko bilo, v Strunjanu je samo "plavalni" bazen, in če že gremo v Atlantis (smo iz Postojne) se še ene 3 dni ne morem segret,..-.
< Sporočilo je popravil bori2 -- 23.12.2010 10:42:15 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?