Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metuljček Cekinček Sem že sama želela odpreti podobno temo, ker sem tudi jaz bila dolga leta zvesta uporabnica Always vložkov, zadnje čase pa sem očitno razvila rahlo obliko alergije na te vložke, ker se mi je ponavadi vnela koža na robovih spodnjih hlač. Tako da sem v zadnjih dveh mesecih probala kar nekaj vložkov, ampak mi nobeni niso odgovarjali. Nobeni očitno tako lepo ne vpijejo tekočine kot Always, ker je kri vedno prišla nekje ven (sem pač med tistimi "srečnicami" z obilnim krvavenjem). No, potem sem kupila Always v Muellerju in ti vložki so neprimerljivo mehkejši kot Always v naših trgovinah. Bom zdaj probala še Lidlove vložke, ker se mi tudi njihove plenice zdijo zelo v redu. Te čisto razumem, ker jaz sem bila ful let na istem, zelo močne M in edino Always so mi zdržali, vse ostalo mi je šlo čez, sploh ponoči. Ampak potem so pa začeli s temi geli, pa še več gela pa ne vem kere kemije vse še in se je tudi meni ob robu začela vnemat koža. Da ne omenim, da so se mi parkrat tako močno zalepila krilca skupaj na gatkah, da ko sem narazen devala, sem vložek po plasteh dol olupila, čist razpadel je..ogabno, res. En dan sem imela pa paniko, dobila M na poti, nič imela s sabo, in sem se ravno mimo Lidla peljala in sem kupila prve vložke, ki sem jih videla in od takrat nisem imela enkrat vnetja, občutek je res fajni pa tudi vpojni so fajn. Sicer se mi je tudi M umirila vmes in nimam več tako močne (no, zdaj sem itak noseča, bomo videli, kaj bo po porodu, ane), en čas sem še cvikala pa sem ponoči še imela Always, ko mi je pa zaloge zmanjkalo, pa ko sem sprobala, sem videla, da fajn držijo tudi čez noč, edino imam par res onih tavelikih na zalogi, če je kdaj bolj obilno, za čez noč, drugih pa sploh ne uporabljam več, edino če sem kje pa nimam nič s sabo, kupim, kar pač je.. tudi dnevne imam Lidlove, jih je ful v paketu in so cenovno res fajn. Edino kar je, fajn poglej, kaj piše gor na zavitku, ker eni so brez krilc, eni pa z... no, jaz imam raje one s krilci, ziher je ziher , sem se pa že parkrat zmotila, ko sem na hitr kupovala, saj veš, da imajo v Lidlu radi kdaj kaj zmetano na kup pa zmešano.