Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
High Trek - buggy board 17.12.2010 10:17:39
|
|
|
|
Roberta69
|
Upam, da me ne bodo premaknili, objavljam še tukaj, ker pri opremi ni bilo veliko odziva. Imamo Bebe Confortovega High Treka in bi rabili buggy board za starejšega sina. Kupila sem Lascalovega - ena prodajalka v BC-ju mi je najprej rekla, da nobeden ne paše gor, potem mi je prijazna uporabnica RR sporočila, da oni so ga pa čisto normalno namontirali gor... potem sem šla spet v BC in mi je pa druga prodajalka rekla, da gre, da so jih že dajali gor, ampak ni hotela odpret škatle, da bi poskusili, itd. Doma smo ga poskušali namestiti, pa ni uspelo. Kot sem videla na eni fotki, so imeli starejši modeli daljše "roke", zdaj je pa to (samo nisem ziher, da je zadeva ista) možno dokupiti... ampak zdaj mi je prodajalka spet rekla, da na High Treka pa ne gre noben board, da je ona vse sprobala in da se ga ne da dobro fiksirati, da vse pleše in da pri uporabi košare sploh ni prostora za otroka (se mi pa malo zdi, da ga tudi pri športnem delu ne bo), ker je v napoto držalo. Imam pa do ju3 čas, da ga vrnem. A ima kdo sedaj namontiran buggy board in ga uporablja, mislim, da mu ziher štima?
|
|
|
|
RE: High Trek - buggy board 17.12.2010 12:34:48
|
|
|
|
Zofy
|
Ma pokliči v http://www.mami.si/si/, ker so oni uradni zastopniki, pa naj ti oni svetujejo. Sicer jaz vidim dosti teh vozekov naokoli in sem vidla, da so nekateri imeli tisti buggy board iz BCja, ki se po 30€ prodaja (tak siv). Ima pa prijateljica High Trecka in je rekla, da ji buggy bord ne paše gor in ga je prodala. Sicer ne vem koliko se je kaj potrudila, ker ga ni pretirano rabila...
|
| Stran: [1] |
Ime za deklicosirenettaKatero od naslednjih imen za deklico vam je všeč:Eliza (
23%)
Evelin (
29%)
Isabel (
41%)
Anais (
8%)
Število vseh glasov: 390Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!