Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vsak mesec po ovulaciji imam vnetje - ..... 16.12.2010 13:13:32
|
|
|
|
Senčka
|
Jaz sem imela ponavljajoča vaginalna vnetja in mi je od vseh preparatov in zdravil pomagal le Vitagyn C.
|
|
|
|
RE: Vsak mesec po ovulaciji imam vnetje - ..... 16.12.2010 17:47:35
|
|
|
|
PBJ
|
Poznam to zadevo. To sem imela jaz, točno ob takem času, ko opisuješ ti, čisto vsak mesec in zares je nadležno in moteče. Pa je minilo skoraj leto, da sem šla do G zaradi tega; prej sem delno reševala s canestenom ipd. Ko sem imela pregled, me je najprej vprašala, če imam trenutno že tudi vnetje, pa sem rekla, da se je začelo. Ko me je pregledala, je rekla, da ni to začetek, ampak že močno. Predpisala mi je en antibiotik za jest (mislim da je bilo pet tablet), eno tableto je moral vzeti tudi mož, čeprav nikoli ni imel težave s tem. Potem mi je rekla, naj kupim vaginalne kapsule GYNOPHILUS (niso na recept) in si vsak mesec vstavim eno v nožnico, približno dva dni pred ovulacijo in eno po ovulaciji. In to delam že od maja. In od takrat je mir, niti enkrat se mi v tem času ni ponovilo. Vsekakor pojdi do ginekologa, ker je to kronično in ne boš rešila s canestenom, ker mislim, da je v prvi vrsti potreben antibiotik, potem pa nekaj za vdrževanje vaginalne flore. Pri meni se je ta Gynophilus res dobro odnesel in upam, da se bo tudi naprej. Sem zdravnici res hvaležna, ker je tako dobro zadela:))
|
|
RE: Vsak mesec po ovulaciji imam vnetje - ..... 16.12.2010 20:34:21
|
|
|
|
PBJ
|
Zdaj sem videla, da si Gynophilus že uporabljala. Najprej bo treba kakšen antibiotik proti glivicam, tega pa predpiše samo zdravnik. Če se ne motim je meni predpisala Flukonazol.
|
| Stran: [1] |
Folna kislinaMichonne RRAli ste med nosečnostjo jemale folno kislino?Da (
75%)
Ne (
13%)
Občasno (
12%)
Število vseh glasov: 52Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!