Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
KOLIKO POJEDO VAŠI 6 MESEČNIKI 7.8.2005 10:21:30
|
|
|
|
eva1
|
Moj bo star 5 meseev in poje ob 11-12 sadje-včasih mu dam kupleno kašico od sadja tisto ta veliko(190ml), ali pa če mu dam sadje-naprimer 1 banano+1 jabolko, pa včasih še kaj zravn, al pa 1 hruško+1 breskvo...zvečer pa poje od 180-200ml mlečne kašice(trenutno mam eno od hippa)! Včasih se mi zbudi ponoči(sploh zadnji teden), ampak sploh ne ziza, ampak samo potegne, se malo pocarta in v 1 minuti nazaj zaspi! Mogoče zaradi tega kar mu zobki rastejo:zmeden2:
|
|
|
|
KOLIKO POJEDO VAŠI 6 MESEČNIKI 7.8.2005 11:13:08
|
|
|
|
lex
|
Midva jeva za kosilo krompir + bučko + malancan + korenčkek + brokoli + cvetačo. Ima pa zelenjavo rajši kot sadje:zmeden: Zvečer pa poje 90 ml mleka z rižolinotom pa še ta mora bit full gost. Pol pa spi do enih treh pa se pride cartat k nama v postlo:) Kupljene kašice mi ga full zaprejo pol pa ne more kakat :((
|
|
|
|
KOLIKO POJEDO VAŠI 6 MESEČNIKI 7.8.2005 11:48:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Nejc je star 6 mesecev in je takole: 9.00 - 200 ml adaptiranega mleka 12.00 - 150 ml domače kašice, zelenjavne ali sadne (če mu ne paše, pač zaključiva z mlekom) 15.00 - 200 ml mleka 18.00 - 200 ml mleka 20.30 - 200 ml mleka z dodatkom rižolina Uvajati pa sva začela pred 14 dnevi. Mislite, da bi že naj začela z dvema gostima obrokoma?:zmeden2:
|
|
|
|
KOLIKO POJEDO VAŠI 6 MESEČNIKI 7.8.2005 12:19:16
|
|
|
|
nita
|
Mi smo že na dveh nemlečnih obrokih in sicer to zgleda takole: - 9:00 najprej ziza in še cca 160ml adaptiranega - 13:00 zelenjavna kašica (kaj-pa-jaz-vem-koliko) in še malo zize, če hoče - 17:00 sadna kašica kupljena (največkrat do sedaj) in sicer mala 125ml - 20:00 100ml riževe mlečne kašice in cca 160ml adaptiranega mleka Ponoči pa se mi obvezno zbudi okoli 3:00 in malo poziza, največkrat samo toliko, da lahko zaspi nazaj. Tale golta hrana zvečer nič kaj veliko ne pomaga, da bi lahko spala celo noč. V bistvu je pri 4 mesecih spala doo 5 ali 6, pa je pojedla bistveno manj. Tko da :zmeden2:. Sej bo kmal spet kaj drugega. Tko da ne vem, kaj bi ti lahko pametnega svetovala. Bo pa sigurno tudi to obdobje minilo. Ti samo prisluhni svojemu otroku. Jaz vedno v hecu rečem, da pri 20 letih se sigurno ne bo več hotela cartat (vsaj pri naju dveh ne ;) ) in tut celo noč bo prespala itd., itd., ... Takrat bom pa to verjetno pogrešala. L.P. Anita :rozica:
|
|
|
|
KOLIKO POJEDO VAŠI 6 MESEČNIKI 7.8.2005 13:19:30
|
|
|
|
štimana
|
Naš lumpi pa je takole: ponoči okrog 2. ali 3 (ko se pač zbudi) - 180 ml mleka okrog 8.00 - 180 ml mleka med 11. in 12. - čežano iz raznega sadja 13.00 - 180ml mleka 17.00 - 180ml mleka 19.00 - še malo čežane 20.30 - 180ml mleka Pa kaj čem, če je pa skoz po malem lačen. Ni mu do velikih obrokov, očitno ima mali želodček. Med vsem tem pa še seveda pije čaje in kompote. Dio
|
|
|
|
KOLIKO POJEDO VAŠI 6 MESEČNIKI 7.8.2005 18:51:18
|
|
|
|
* Mateja *
|
Naš 9 oz. 6 mesecnik ne mara več mleka, zato je samo gosto hrano: -okrog 8h zajtrk, mlečna kaša ali pa kofe in kruh (po starem) in mleko ppo flaški -okol 11h sadna kaša -okol 14h do 15h kosilo -okol 17.30h malica al jogute al pa kakšna kupljena sadna kaša okol 20.30h večerja, mlečne kaše al pa gres na mleku al pa kofe in kruh in mleko v flaški Količinsko ne poje glih ne vem kok, ne poje za en jogurtov lonček kot bi moral oz. tko poje kakor je lačen!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?