Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali je bo to prvi zobek? 16.12.2010 10:16:16
|
|
|
|
Katy78
|
Lahko da bo zobek. Pri nas ni bilo nobene rdečine na dlesnih. Prvega je dobil okoli 8. meseca in sem mu ves čas gledala v usta, kdaj bo dlesen rdeča in nabrekla, pa ni bilo nič . Zobki so samo pokukali ven od danes na jutri. Pri izraščanju ni bil nič siten, le ko so šli štirje naenkrat ven, je malo slabše ponoči spal.
|
|
|
|
RE: Ali je bo to prvi zobek? 16.12.2010 10:18:19
|
|
|
|
kristinaj
|
verjetno bodo zobki, lahko traja še par dni preden pokukajo.... ne dajej ji calpola, ker je to zdravilo, sicer naša z zobki nista imela problemov sem jima pa dala gengigel ali pa sem jima z namočenim prstom v vinu podrsala po dlesnih... njami so uživali...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?