Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 17.12.2010 12:24:48
|
|
|
|
Nenya
|
Ojla. Jaz sem tudi fenica rdečih škornjev. Če je katera morda opazila v fimu Transformers 2, jaz bi take kot jih je imela Meghan Fox - sam so bili v Egiptu in se mi zdi da za sneg ne bi bili, so bili pa res hudi. Se bom pa verjetno načakala, ker zaradi in splošnega netalenta za šoping še dolgo ne bom uspela zaviti v kakšno štacuno.
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 17.12.2010 16:14:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Nenya, tudi brez veze hodit v šoping, ker kakšne konkretne izbire rdečih škornjev ni. Zadnja dva dneva sem obletala ž-nj trgovin s čevlji (sem zelo zbirčna, kar se tiče čevljev, drgač menda sploh ne, sam itak mora biti vsak v nečem picajzlast ), rdečih za vzorec. Na koncu sem kupila ene črne škornje in bundo.
|
|
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 17.12.2010 17:44:37
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. Ta mi je huda jakna: TUKAJ U nori plašček!!!
|
|
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 20.12.2010 16:45:09
|
|
|
|
ZARA
|
Ankica. A nisi zadovolj(e)na z nakupom?
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 20.12.2010 17:06:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ankica. A nisi zadovolj(e)na z nakupom? Pravijo, da ženska rabi samo ljubezen. Če jo ne dobi, jo kompenzira z nakupovanjem. In glede na to, da nakupujem zelo redko in nerada, očitno dobim dovolj tistih e-jev na drugačen način . Nakupi pa OK, škornje bi še vedno raje rdeče, ampak so mi tudi ti všeč. Bodo morali zdržat naslednjih 5 let, potem pa mogoče le pridem do rdečih . Sem si pa rdečo kombinežo kupila, za božička .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?