|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moram malo pojamrat!
15.12.2010 16:32:57   
gupika
Sineku je teklo iz nosa, kar sem pridno čistila, a vseno je prišlo do oteženega dihanja. Šla sem k zdravniku (me je kregala, češ da bi že prej morala pridit, če otrok tako težko diha). Tam so ga inhalirali in poslali v bolnico, preventivno za dan, dva. Nakar mu tam ugotovijo porast bakterij v urinu in sumijo na uroinfekt. Potrebni antibiotiki, lahko tudi ambulantno. Da pa je vse skupaj še bolj veselo, je pokasiral še Rota virus.

In tako se je dan, dva prevesil v cel teden in bogsigavedi koliko še. Da človek popiz**. Spim pa na tistem raztegljivem stolu.

No morala sem malo pojamrati...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moram malo pojamrat!
15.12.2010 16:39:28   
anju
user posted image

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2010 16:57:16   
lunka1
user posted image user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2010 17:19:02   
divans1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čimprejšnje okrevanje vama želim!!!!!

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
15.12.2010 18:01:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2010 18:38:32   
hmm...
Upam, da bo kmalu bolje.
Vso srečo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2010 19:12:43   
Čili 1
Jao te bolnice...tam se pa dnevi res vlečejo. Pol pa, da ima še kaka sestra slab dan. Jst sem enkrat tamalo na tistem raztegljivem stolu ponoči tolažila in mirila, k jo je bolel trebuh, pa je pršla ena sestra in vsa sitna rekla: dajte otroka takoj v otroško posteljico spat, kaj si pa mislite? Tamala je bla čez 2 leti stara, ne 1 mesec, da bi se ji lhk kej hudga naredil na tistem presnetem ležalniku.

Anyway...čimprej se pozdravite, da boste lhk v svojih postlicah spali :-)

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.12.2010 19:13:26   
karmen83
Upam, da se tvoj sonček čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.12.2010 19:21:49   
mamamajča
Draga gupika, čisto nič ti ne zavidam. Točno tako je bilo tudi pri nas tri tedne nazaj, le da je moj 1-mesečni dojenček imel visoko vročino. Tam pa  enako- patološki urin, diagnoza urosepsa.
No virozo sem pa fasala jaz in so me iz strahu, da še malček dobi, poslali domov...
Natanko vem, kako ti je!
Veliko, veliko pozitivnih misli vama pošiljam in da gresta čimprej domov!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.12.2010 8:16:01   
kristinaj
če je dojenček mali moraš takoj k dr, če ne vsaj poklicat, ker hitro pride do komplikacij....

pri nas v šempetrski bolnišnici zelo lepo poskrbijo za mamice. nobenega raztegljivega stola, dobiš pravo posteljo, dali so naju v sobo, v kateri smo bile same z lastnim wc, postelje sva imele skupaj, le ona je na svoji strani imela še ograjico, da ni dol padla...je imela pa atipično pljučnico z regresijsko mononukleozo, to je bilo konc avgusta, januarja smo bile pa na glukozi eno noč in so jo dali še v malo posteljico z rešetkami, meni pa prav tako veliko posteljo zraven njene in sva obe spale na moji :=))), nisva bile same v sobi je bilo pa lepo posrkbljeno..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.12.2010 13:06:37   
gupika
Mi smo v Novem mestu in  jih ne morem ravno pohvalit. Organizacija dela je tam v podnu, za vse moraš sam poskrbeti, da mu bojo zmerli vročino, da bo dobil to zdravilo, da mu bojo naredli ono. Sestre letajo po hodniku, ko zmešane kure. Če greš ven iz sobe jih iskat, te pa naderejo kaj hodiš ven, saj bojo prišle, a tamali skoraj 40 vročine.
Mislim, kaj takega v Ljubljani nisem doživela. Pa po naravi absolutno ne kompliciram.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.12.2010 16:17:40   
Ninush
IZVIRNO SPOROČILO: gupika

Mi smo v Novem mestu in  jih ne morem ravno pohvalit. Organizacija dela je tam v podnu, za vse moraš sam poskrbeti, da mu bojo zmerli vročino, da bo dobil to zdravilo, da mu bojo naredli ono. Sestre letajo po hodniku, ko zmešane kure. Če greš ven iz sobe jih iskat, te pa naderejo kaj hodiš ven, saj bojo prišle, a tamali skoraj 40 vročine.
Mislim, kaj takega v Ljubljani nisem doživela. Pa po naravi absolutno ne kompliciram.

Jp, imamo podobne izkušnje. Vedno imajo fuuuul za delat, ti jih moraš opominjat za stvari, pol si pa tečen ... (Seveda, niso vse enake, ene so ful v redu in prijazne.)

Veš kaj, ti jih kar naderi, saj zato so tam, pa naj te nič vest ne peče!

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.12.2010 17:02:34   
mamamajča
Kako je zdaj? Vsekakor upam, da sta že doma!!

(odgovor članu Ninush)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.12.2010 17:19:13   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: gupika

se strinjam s tabo! res so kot nevedne kure. pa sm mela tega dost in  sm se z eno res tečno sestro obnašala tako, kot se je ona do mene. in potem me gre ta zdravnici zatožit, ta pa men nazaj, da so sestre študirane in že vejo kako in kaj. ja ne vem, če res. vse so bile drugačnega mnenja, ali ima moj sin drisko al ne. in pol naj js vemuser posted image  no ko pogledam nazaj, lahko rečem, da je ni ime, je bilo pač tekoče blato še zaradi mleka. in mi sestra napiše v karton, da ima drisko tko da sva pol še dlje notr ostalauser posted image  sm še zdj čist razkurjena, ko se spomnm nanjo...
edino medicinski bratje so bili pa res prijazni, eden me je znal res potolažit. resnično upam, da ste že doma...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.12.2010 13:26:48   
gupika
Doma še nismo in se sprašujem, ali sploh pridemo to leto domov. Rota virus in bakterije v urinu naj bi bili OK, a kaj, ko se je poslabšala prvotna zadeva. Ta virozna pljučnica oz. bronhiolitis se mu je spet poslabšal, težko diha, nič ni jedel, pil, visoka vročina, spet infuzija. Bogec je prepikan ko rešeto po rokicah, so mu včeraj več kot pol ure iskali žilo, da naštimajo infuzijo. Mi ga je že tako hudo gledat.
Sestre še zmeraj čist zgubljene, sam jamrajo kakšna gužva je. Predvsem so pa neorganizirane. Glede na to, da se mi zdi, da je novomeška bolnišnica kar velika, si kaj takega ne bi smeli privoščiti.
Dobila sva pa vsaj svojo sobo in posteljo. Eno jutro sem čist ven padla, da naj mi napišejo odpustnico, da ni več za zdržat, da je samo še slabše. So me mal pomirili in mi dali svojo sobo.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.12.2010 16:46:55   
mamamajča
user posted image
Drži se, mami!!!! Tvoj sonček bo ok! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.12.2010 17:03:52   
botrca
Te čisto razumem in vem kako je preživljat dneve in dneve v bolnišnici. Kaj naj ti rečem kot potrpi zaradi otroka, če so pa sestre malo bolj napičene pa jim tudi lahko svoje poveš. Saj tebi ni lepo tam in nisi prišla pogledat kaj delajo. Ali?

En koš user posted image user posted image user posted image zate in za tvojega otroka roj user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 19.12.2010 17:04:25 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.12.2010 13:48:19   
gupika
Hvala punce!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.12.2010 21:41:35   
eva1
Držim pesti da bosta čimprej okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.12.2010 14:17:11   
soncnica 3
Zdrži, v dobro svojega sončka.

Jaz sem pred 6/imi leti morala s sinekom, takrat starim 3 mesece v Celje, bila sva na otroški kirurgiji, urgentno, pa so z nama in osatlimi zelo lepo ravnali. Otroška posteljica se je dotikala moje, lahko sem spustila ograjico, pa sva bila tik en ob drugem...
Vem, da ti je hudo, poskušaj zdržati.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa res čimveč zdravja obema.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.12.2010 22:07:29   
sanelaa
Ojoj, najprej vama želim da bi malo bil hitro boljše in da boste pred Božičem doma...........

Sem sama bila tudi en teden v bolnici z 6m starim, v slovenj gradcu, sva na srečo šest dni imela svojo sobo, pa itak sem imela zrihtan internet, pa tv, pa revije............ker drugače čas obstoji. Vem da ni lahko, ampak saj bo, ti moraš bit močna in optimistična za svojega otročka.

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?