|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plavalni tečaj
15.12.2010 11:48:16   
tinaaja
Zivjo,
zanimajo me vase izkusnje s plavalnimi tecaji  v LJ -> zaenkrat sem nasla
G-rega -imajo zasedeno
ABC sport, nekaj se frej - ima kaksna izkusnje z njihovimi plavalnimi tecaji?
Ali ve katera se za kaksno opcijo?
Zanima me za 4 letno neplavalko :)
Hvala.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plavalni tečaj
15.12.2010 12:23:51   
sazi
Naš skora 5-letnik hodi v Atlantis - smo zelo zadovoljni. Je pa v nadstandardnem tečaju, kjer so v skupini samo trije je in vodenje res prilagojeno znanju posameznika. Je sicer malo dražji od navadnega, ampak smo imeli neke kupone za 20% popust, pa potem razlike skoraj ni bilo (v ceni), v kvaliteti pa velika.
V skupini je bil še z dvema 4-letnikoma (dajejo skupaj take, ki podobno znajo - prej odgovoriš na miljon vprašanj, kaj ina kako je otrok v vodi) in je en mali v 8. uri splaval, drugadav pa <8še) ne - naš je precej nesiguren vase.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2010 12:37:39   
Dada2
Moja hči sedaj obiskuje že drugo leto plavalni tečaj v kranju www.pklub-triglav.si in je zelo zadovolna.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2010 13:13:21   
K_a_t_i
http://www.aquamania.si/index.php?Itemid=161&id=217&option=com_content&task=view

http://www.riba-drustvo.si/tecaji-otroci-mladina/

http://plavanje.net/

Poznam pa samo G-Rega. Pohvalno!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2010 13:59:59   
tinaaja
Uuu superca... Atlantis zgleda super, sploh ta nadstandardni del ... pa tud ura casa za shopping v btc se ne slisi slabo user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2010 14:18:57   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

pa tud ura casa za shopping v btc se ne slisi slabo user posted image

some things never change... user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2010 14:19:17   
sazi

Uuu superca... Atlantis zgleda super, sploh ta nadstandardni del ... pa tud ura casa za shopping v btc se ne slisi slabo user posted image

Ta nadstandardna fora je res fajn, ker je skoraj kot individualno, le da je individualno pa precej dražje. Pa itak kdaj kak otrok manjka  (naš je na žalost 3x) in imata že zako tadurgadva toliko več "pozornosti". Če ne najdejo treh z enakim predznanjem pa sta včasih v skupini samo dva - in potem je sploh velika verjetnost individualne obravnave. No, ravno včeraj je bil za nami 10. obisk in imamo naslednji teden še enega za nadomeščanje (ker je manjkal), ampak nadomeščanje je pa samo 1x, četudi manjka večkrat.
Za šoping je pa malo manj kot ena ura, vseeno ti pa ostane čistih cca 40 min.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.12.2010 14:34:15   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

pa tud ura casa za shopping v btc se ne slisi slabo user posted image

some things never change... user posted image user posted image

pojma nimam na kaj ciljas user posted image

user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.12.2010 14:45:53   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Ta nadstandardna fora je res fajn, ker je skoraj kot individualno, le da je individualno pa precej dražje. Pa itak kdaj kak otrok manjka  (naš je na žalost 3x) in imata že zako tadurgadva toliko več "pozornosti". Če ne najdejo treh z enakim predznanjem pa sta včasih v skupini samo dva - in potem je sploh velika verjetnost individualne obravnave. No, ravno včeraj je bil za nami 10. obisk in imamo naslednji teden še enega za nadomeščanje (ker je manjkal), ampak nadomeščanje je pa samo 1x, četudi manjka večkrat.
Za šoping je pa malo manj kot ena ura, vseeno ti pa ostane čistih cca 40 min.

boljs kot nic :) al pa savna .. al pa bazen s ta malo.. al pa sam kavo v miru spit user posted image kar je tudi redkost zunaj doma user posted image skratka, slisi se super, upam,da bo tudi v praksi tako :)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.12.2010 16:05:06   
marijaa
Tudi naš hodi v Atlantis na nadstandardni tečaj in ful rad gre.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.12.2010 8:49:12   
Metuljček Cekinček
Moj metuljček že drugo leto obiskuje plavalni tečaj preko društva ABC šport. Plavalni tečaj poteka na bazenu OŠ Savsko naselje. V njegovi skupini je 10 otrok, tečaj pa vodijo 3 vaditelji, tako da imamo očitno tudi mi nadstandardni tečaj, pa tega niti nismo vedeli. Vaditelji so super, po vsakem tečaju pridejo v garderobo in se pogovarjajo s starši - povejo, kaj so tisti dan delali in se še malo pohecajo z otroci.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?