|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj obleči na zabavo?
15.12.2010 10:07:37   
ery
Evo imamo zabavo..problem pa je.. ali kavbojke , kaka majčka-seksi zraven?
ali žabe, škornje, kaj čez?? majčko daljšo??

letos sem pa res v dilemi... dajte mi malo nasvete.. :)

hvala, lp..

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj obleči na zabavo?
15.12.2010 10:15:05   
miapia
Tisto, v čemer se boš dobro počutila. Če je to službena zabava, boš tudi v kavbojkah preživela. Če je pa kak Lions klub party, potem pa lahko kavbojke, samo morajo biti najmanj 5000 eur.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2010 11:08:53   
kristinaj
jaz bom kot v službi, jeans kratko krilo, najlonke violet, črne škornje, in čez pisana bluzica, spodaj pa bordo modrc in kanotera ali pa body...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2010 11:55:19   
tajtaja
To se jaz mela do včeraj problem, kaj obleči na maturanskega moje hčere???
Nisem glih za neke klasične variante (kostimi, pa to-sem jih že preveč nosila v službi), pa nekaj, da zgledam kot stara mama...to mi tudi ni!
Včeraj pa sem si kupila lepo obleko kombinacija z čipko (ne pravo) v sivi barvi, preko črn bolero...sicer sem gnjavila hčero, če ni to vseeno preveč mladostno za eno mamouser posted image , ampak sta mi obe user posted image user posted image .
Pa še mama je dodala user posted image , možu pa se nisem uspela pokazat. Njemu je pa itak najbolj všeč tisto pod oblekouser posted image .

No, kaj sem sploh mislila povedat. V Promod majo res ene super stvari, ne preveč zategnjene zadeve, bolj na izi in po zelo sprejemljivih cenah.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2010 12:19:30   
lexl
Živjo,
s cotami nisem glih na tekočem pa me zanima, kaj je ta Promod. Je to kakšna trgovina ali je prodaja preko interneta. Ali kupuješ tam, si zadovoljna kot vidim...Mal več povej o tem.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2010 12:35:24   
kristinaj
v go je na novo ta promod in je ista pašta ku oviesse, vogele, h&m, c&a. v kvaliteti nisem opazila razlik, od ostalih je po m2 manjša, in iba bolj modne izdelke, cene so pa pribl enake...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu lexl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2010 18:34:47   
tajtaja
Jaz zase v Vogele še nikoli ničnisem našla. Se mi zdi, da je tista moda za starejše gospe, čeprav si tudi moja mam tam nič ne najde. V CA in HM si zase prav tako ne najdem nič, razen mogoče kakega modrca...
Več ali manj sem nosila Tom Taylor in Vero Moda, ampak tega več v našem kraju ne dobišuser posted image . In tako sem po neuspelih poskusih v Benettonuuser posted image , tudi znamka Sisley (en navaden cotarajuser posted image ) končno našla nekaj v tej trgovini. So modne stvari, pa vendarle primerne tudi za srednjo generacijo. (če si preko štirice, si že srednja????user posted image user posted image user posted image generacija)?

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.12.2010 18:40:33   
tajtaja
Cene pa tak. Obleka je bila 45€, bolero 19, še ena bluza 30€. Mislim, da so cene res sprejemljive in ne bom imela slabega občutka, če bom to oblekla samo na maturantskem in nikoli več. Čeprav vem, da bom oblekla še večkratuser posted image .

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.12.2010 7:37:09   
žab*ca
Moja večna garderoba so tunike ali oblekice do kolen, pa spodaj ali pajkice ali debele nogavice.Pa seveda škornje in nekaj za preobut,če bo treba veliko plesat.Jaz sem si v ona on kupila eno razteglivo obleko s paskom in sem si prav všečko,ko mi lepo povdari moj 20tedenski trebušček.user posted image  Jaz veliko stvari najdem ravno v trgovini ona on po kolikor toliko ugodnih cenah.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.12.2010 11:51:36   
ery
Zdravo,

Namreč, sedaj imam črne hlače-kavbojke., zgoraj pa belo majčko, ki je narejena tako, da zgleda kot bi spodaj imela še eno belo majčko z ravnim izrezom, čez pa blago pada dol do prsi..upam, da razumete..

Sedaj pa mene muči nekaj drugega... kaj naj dodam zraven, da bi to poživelo?? sem blond, bolj svetla.. imela bom tudi črne škornje..
ali rdeče nohte? rdeč pas? ali kaj drugega v drugi barvi??
Prosim, če mi kako pomagate,user posted image , hvala..

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.