Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Razstava - Zemlja, pogled z neba 6.8.2005 22:33:19
|
|
|
|
lan
|
Ja,res dobra razstava.Super fotografije,vredne ogleda. Jaz sem bila ze 2-krat.
|
|
|
|
Razstava - Zemlja, pogled z neba 7.8.2005 10:13:29
|
|
|
|
Maček Muri
|
Bila. Res razstava, vredna ogleda.
|
|
|
|
Razstava - Zemlja, pogled z neba 7.8.2005 10:14:19
|
|
|
|
ZARA
|
O,Baldo...hudo! Ne vem, če se ne bi res en dan pobral mal pogledat...sej nekej teh slik sem dobila po mailu...
|
|
|
|
Razstava - Zemlja, pogled z neba 7.8.2005 10:17:16
|
|
|
|
SaaS
|
Je treba videti. Slike na mailu so drugac, kot tiste tam... Saj je lahko navaden sprehod skozi Tivoli, malo popestren.
|
|
|
|
Razstava - Zemlja, pogled z neba 7.8.2005 10:52:28
|
|
|
|
.ču
|
UAUUUUUUUUuu noro:bravo: Sam a razstava funkcionira tud v tem vremenu:zmeden2:no do 15. bo že še kakšen lep dan,da prletimo tole pogledat...poj pa normalno v "hribe" jest...(tko prav moj McDonaldu:)zarad Mja) Sam še tole glede vremena,sori Baldi k bom mal s teme zavižala:ups:je dons v Podkorenu napovedana gasilska veselica in jes mam gor starše,zato smo misli it gor...pa zdej razmišlam,da jih prašam al sploh bo zadeva zlaufala,al bojo že mogoč smučal na poligonu:):)-
|
|
|
|
Razstava - Zemlja, pogled z neba 7.8.2005 11:18:37
|
|
|
|
pika74
|
Fajn ja. Midva sva šla tud 2x gledat. Mam pa tud knjigo doma - :) :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Razstava - Zemlja, pogled z neba 7.8.2005 13:57:12
|
|
|
|
GoYa
|
To je nekaj podobnega kot v Londonu pred National history museum. Zelo zanimivo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?