Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kašica in materino mleko 14.12.2010 10:05:16
|
|
|
|
smokyhawk
|
hehe...to se je meni tudi delalo,ko sn z mlekom delala adaptiranim.....ko sem pričela z alpskim je blo boljš nevem v čem je skrivnost,mogoče v sestavi mleka da majo kakšne encime al kaj da hitreje zredčijo, nimam pojma....
|
|
|
|
RE: Kašica in materino mleko 14.12.2010 10:36:52
|
|
|
|
tix
|
jaz delam mlečni riž od milupa, že ima dodan AM in tudi po nekaj minutah postane voden itak do takrat že poje kaj je imel namen in se s tem ne obremenjujem :)
|
|
|
|
RE: Kašica in materino mleko 14.12.2010 10:59:23
|
|
|
|
Lantea
|
Hvala. Saj drugač mi je vseen, sam naša je tak živček, niti sekunde pri miru, sploh pa medtem ko jo hranim po žlički. To mora brcat, pa zraven mojo roko držat, k mamica pač čist prepočasi v usta nosi . In ker je na žlički tako tekoče, to leti vsepovprek. Če je pa gosteje, pa vsaj na žlički ostane, da prinesem do ust.
|
|
|
|
RE: Kašica in materino mleko 14.12.2010 22:50:45
|
|
|
|
deveta
|
Mislim da gre za povsem kemijsko zadevo in ni gostota odvisna od mleka ampak temperature. Če tekočina ni dovolj topla ne pride do retrogradacije škroba, ki je prisoten v kašici in se ne zgosti prav. če daš not skoraj vročo tekočino, se bo bolje zgostilo in ostalo dlje gosto. To sem ugotovila z eksperimentiranjem, ker naša tekoče sploh ni marala jest . tako, da sem pol ukinla delanje kašic s svojim mlekom, saj ni bilo dovolj toplo, segrevala pa ga nisem.
|
|
|
|
RE: Kašica in materino mleko 15.12.2010 11:00:24
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: deveta Mislim da gre za povsem kemijsko zadevo in ni gostota odvisna od mleka ampak temperature. Če tekočina ni dovolj topla ne pride do retrogradacije škroba, ki je prisoten v kašici in se ne zgosti prav. če daš not skoraj vročo tekočino, se bo bolje zgostilo in ostalo dlje gosto. To sem ugotovila z eksperimentiranjem, ker naša tekoče sploh ni marala jest . tako, da sem pol ukinla delanje kašic s svojim mlekom, saj ni bilo dovolj toplo, segrevala pa ga nisem. Samo čokolino lahk komot narediš s hladnim mlekom in je trd kar nekaj časa . Eksperimentiranje v študenstkih časih
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?