|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vozički marele
13.12.2010 18:43:19   
Ajda_Marko
Živjo!

Sicer je moj fantič star 6 mesecev in še ne bi razmišljala o vozičku marela, ampak imamo namen (čez par mesecev) potovati z letalom.

Zato bi rada kupila voziček, ki se lahko skoraj poleže, na majhno zloži in da se da peljati tudi po makedamu. Vem da ne bo isto kot pri športnih vozičkih z velikimi kolesi. Ampak bi rada da se da vsaj pelje, ne da bom pod eno roko otroka pod drugo pa voziček ko bom prišla malo bolj na off road :)

Imate kakšne predloge? :)

Hvala lepa,
a.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vozički marele
13.12.2010 18:48:14   
Jada82
Uf, se mi zdi, da je Peg Peregotova Aria precej fajna za makedam. Jest mam uno marelo iz Dipota - My Baby. Je bila okoli 60 eur, je kar fajn. Jo pa uporabljam že od 3,5 meseca - za na morje. Zdaj pa jo mam v avtu - če kam gremo z avtom, vzamemo marelo. Če pa bi še enkrat kupovala, pa bi kupila Moon-a - štirikolesnega!

(odgovor članu Ajda_Marko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2010 19:02:45   
Ajda_Marko
Najbrž misliš tega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=219401 
Meni je tudi ta zelo všeč. Ima katera izkušnje z  njim?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2010 19:12:33   
anckabancka
Jaz ga imam in mi je super!

Ponosna mamica petih fantkov :)

Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2010 19:47:35   
Anonimen
Mi imamo Mutsy Spiderja in smo ga imeli letos s seboj na morju v kempu, ker tamala ni variante, da bi čez dan v vročem šotoru spala ... no pa je šlo ok po makedamu pa tut poleže se čisto solidno. Pa v primerjavi s tavelkim vozičkom se zloži zelo na malo, samo je še vseeno zložena 2x večja od naprimer Zappa. Imamo pa pri dediju in babi šeeno klasično marelo od BBY, no tista je pa obupna in je ne priporočam, pa čeprav se poleže skoraj do vodoravnega.

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2010 19:50:10   
Adelina
Jaz imam tudi moona in pridem z njim kamor pač grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2010 19:52:45   
lunka1
tudi jaz ti priporočam MOONa, pa mislim, da je celo v akciji v BC (vsaj bil je nekaj časa nazaj)... kam pa potujete, če ni skrivnost?

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2010 19:59:53   
kaya2007
mi smo imeli maclarna in je bil za po makadamu precej boljši kot pa quinny z velikimi kolesi.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.12.2010 21:09:45   
tintin
mi mamo maclaren quest, ful fajn!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.12.2010 21:11:26   
lenčy
pp pliko p3 je fajn, se obnese pri nas.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.12.2010 21:38:47   
Ajda_Marko
Mi imamo quinny-ja freestile-ja in mi je full the best. Res pridem čist povsod :) in posledično zato tudi kupujem tako marelo ;)
potujemo pa na malto :)

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.12.2010 8:16:44   
soni
Mi imamo tudi moona in je prav super.

Neposredna povezava do sporočila: 12
17.12.2010 12:28:02   
Ajda_Marko
Glede na to kako ga hvalite, mislim da ga bomo kar kupili :D štirikolesnega ;)

Hvala za informacije ;)

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.12.2010 12:36:11   
lananai
Mi imamo tegale

http://www.mojalbum.com/vdprodaja/prodano-podarjeno-vsem-hvala-za-nakup/prodam-vozicek-pikolo-cena-100eur/14784612
http://www.mojalbum.com/vdprodaja/prodano-podarjeno-vsem-hvala-za-nakup/prodam-vozicek-pikolo-cena-100eur/14784612#14784606

samo, da ima 4 kolesa.

Je isti model kot Moon, samo druga firma. Ima več firm tak model.user posted image Zraven je še vreča za noge, ki pride prav, če te kak dež ujame. Se ti splača pogledati, kateri je trenutno cenejši.

Neposredna povezava do sporočila: 14
17.12.2010 12:38:32   
lananai
Tale na linku je zgleda nek starejši model - naš ima tudi varnostni obroč in je malo drugačne barvne kombinacije. user posted image

Pa tale Moon, ki si ga prilepila na linku je boljši od našega, ker ima enojni ročaj. Vsaj zame, je lažje vodljiv z eno roko, če npr. telefoniraš zraven.

< Sporočilo je popravil lananai -- 17.12.2010 12:40:34 >

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.12.2010 13:59:11   
Ajda_Marko
Hvala za nasvet :)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.12.2010 11:28:18   
saskam
Tudi mi imamo Moon-a 4 kolesnika. ga ne zamenjam zanič na svetu. No mogoče za enojni ročaj user posted image  zaradi lažje vodljivosti ,če imaš kaj v drugi roki. Je tudi fino pralen-samo malo podrgneš in je kot nov. imamo svetlomodrega. Letos mo ga na morju vozili skoraj po skalah. Gre kot kakšen terenc. Pa notri smo imeli 12 kg težkega otrokauser posted image . Je pa v Baby centru vsak mesec v akciji...ali 3 ali 4 kolesnik. Kolegica ima 3- pa ni tako zelo stabilen kot 4-kolesnik. Drugače ima pa quiny zdej zappa da se mu podre naslonjalo. Kar je tudi fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 17
23.12.2010 12:08:00   
Ajda_Marko
user posted image  vidim da bomo res Moon-a kupil user posted image  
Zapp ima samo 3 kolesa ane? Jaz bi raje s štirimi... se mi zdi da s tremi ni tok stabilen na neasfaltni poti.

(odgovor članu saskam)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.2.2011 11:06:41   
Aisha86
Tud mi smo kupli MOON KISS+ ( http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=223186 ) v BC dnevni akciji za 104€ in smo super zadovoljni, sploh ker je 4-kolesnik. Barva je pa prov poletna, tko da komi čakam moorjee! user posted image Edino kar me mal moti je, da se hrbtišče nastavlja s trakom, ma kolkr mi je znano so skorej vse marele narjene na tak sistem??

< Sporočilo je popravil Aisha86 -- 1.2.2011 11:07:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 19
1.2.2011 11:38:22   
vim
jaz imam moon kiss super z enojnim ročajem sem ga kupila v nemčiji za 120 EUR plus dežna prevelka pri nas lani junija še nio imeli z enojnim ročajem....je lahek, ima lok...mi smo ga imeli na čolnu lani, prišli smo povsod.

Za letos pa išečm marelo čisto tako brezvezno, da jo lahko nosim v roki prav tako za na letalo, vendar če grem z moon-om na letalo ga moram pijavit kot voziček za kar se plača 40 EUR.....

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.2.2011 11:45:07   
Ajda_Marko
A ste ga prek ebaya kupil?

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.2.2011 16:09:49   
vim
Ne mislim,da smo ga kupili preko babyprofi.de, samo zdaj nisem ravno ziher, ker potem je nakup prevzel mož, ker nekje niso dobavljali v SLO, in še nekaj je bilo komplikacij.

drugače pa priporočam moon baby kiss štirikolesnik, otrok raste in trikolesnik zna otrok kaj hitro prikucnit.

-obvezen lok, ker naš se ne pusti zapenjat in ker ima lok spredaj ni panike da bi mi padel ven četudi ga ne zapnem
- en ročaj in lahek za nosit in stlačit marsikam.

tudi po snegu gre,makedam ni problema res jaz sem zeloooo zadovoljna.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

Neposredna povezava do sporočila: 22
1.2.2011 16:20:04   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Za letos pa išečm marelo čisto tako brezvezno, da jo lahko nosim v roki prav tako za na letalo, vendar če grem z moon-om na letalo ga moram pijavit kot voziček za kar se plača 40 EUR.....

Za katero družbo pa to veljauser posted image Ker mi z bugaboojem gremo na letalo, pa nikoli nič ne plačamo. Gremo pa vedno z vozičkom do vrat aviona, pa ga tam oddamo. Prvič slišim, da moraš plačat vozičekuser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.