|
RE: 1 mesec časa, da najdem srajco :S 13.12.2010 10:13:23
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Januarja se mi obeta party ob 30. obletnici diskoteke "Turist". Ljubljančanke cca. mojih let jo poznate - večini je bila to 1. diskoteka, v katero smo vstopile. Na vabilu piše, da bodo vrteli glasbo tistega časa in da bodo prišli nastopat' tisti, ki so nastopali že takrat, za nas, obiskovalce, pa je dress-code iz tistih časov. Jaz s tem ne bom imela problema (moje rdeče Sexes kavbojke in kavbojski škornji so še nekje v kleti ), jih bo pa imel moj g. Mož. Pravi, da je v tistih časih hodil naokrog v modrih in menda dokaj širokih kavbojkah Levi's 505 in v modri srajci. Kavbojke sem našla oz. jih ne bo težko kupit', s srajco imam pa totalne težave. Menda je bila tisti čas totalno popularna (mater, jaz se je ne spomnim - I think so). Najpogostejši sta bili modra in rdeča. Normalen ovratnik, klasičen dolg rokav, na dva gumba, en sprednji žep (levi), po celi srajci pa so bili majhni, beli vzorčki, v obliki nekakšne štiri-krake (zaokroženi robovi) rožice. Kakor 4-peresna deteljica, ampak listki so bili ožji, daljši in okroglo zaokroženi. F*ck, no, saj niti ne znam opisati. Pregledala sem najbrž pol Interneta, vključno z ameriškim in evropskim eBayem, Bolho in podobnim sranjem. Nove tako ali tako najbrž ni mogoče več kupiti, zato iščem rabljeno. A se katera spomni te/takšne srajce? Nujno jo potrebujemo. vem, kaj misliš. po moje bi prej dobila tako blago, pa daš potem sešit srajco.
|
|
|