|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Soor - pomagajte nam!
6.8.2005 16:32:26   
metuljčica 5
Naša mala :duda: je imela včeraj nekaj belih pikic na jezičku, danes zjutraj pa jih je imela po celem jezičku in še na ustnicah. Šle sva k dežurnem zdravniku in nam je rekel, da naj ji namažem 3 krat na dan z Daktarin gelom. Kake tri tedne nazaj je imela bele obloge na jeziku, pa sem ji mazala s tem gelom pa ni šlo nič dol. Zdravnik je rekel da bo šlo s tem gelom dol, kako drugo zdravilo pa ji nemore dat, ker so pa premočna za njo, ker ima komaj 9 mesecev. Zanima me 1. v kolikem času se to odpravi , če se s tem gelom, pa če bojo izginile tudi te obloge z jezika, ker se mi zdi da se to že tako dolgo vleče, pa 2. kako je prišlo do tega saj tako pazimo da je vse čisto in sterilizirano 3. kaj naj še naredim in kako naj ji pomagam - čistim ustno votlino, da se reši čimprej tega. Hvala pa prijeten dan še naprej!:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Soor - pomagajte nam!
6.8.2005 17:39:22   
bobek05
1. Naš Anej je star KOMAJ 7 tednov, pa imamo ta sor tudi že celo večnost in mažemo in mažemo, pa se mi zdi, da je že čisto izginilo in neham mazat in glej ga :hudicek: spet pride nazaj.. Nekje sem prebrala, da lahko to traja do več tednov, kako dolgo pa se res lahko zavleče pa ne vem.. Anej ga ima že od prej (pred 1. pregledom sploh nisem ugotovila, da ima sor), potem pa nama je pediatrinja dala Daktarin in od tedaj mažemo.. od začetka smo mazali 2x na dan pa ni bilo kaj bolje, sedaj pa tudi do 4x na dan, pa prav vidim, kako mu paše, da ga več ne matra.. (tako, da mi tudi mažemo že ene 3 tedne, pa ne vem kdaj misli to izginit!!)

2. Ja, mi tudi vse steriliziramo in ful pazimo, tako da se meni tudi ne sanja kako je prišlo do tega..

3. mislim, da je ena 1x napisala, da otroku prav z neko krtačko (se baje da kupit tak naprsnik) DRGNE jeziček, pa da pomaga!! jaz si dam gel na gazico, pa mu potem malo po jezičku masiram, kaj bolj pa ne upam drgnit, ker se bojim, da bi mu kaj ranila :zmeden:

Sorry ker ti nisem nič kaj pomagala..

B.

(odgovor članu metuljčica 5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Soor - pomagajte nam!
6.8.2005 17:59:03   
bobek05
Evo, sem vedla, da sem nedolgo nazaj brala na forumu o tem..

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=51209&idk=89

LP

B.

(odgovor članu metuljčica 5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Soor - pomagajte nam!
6.8.2005 18:00:04   
bobek05
Sr.. ni šlo.. še 1x

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=51209&idk=89


(odgovor članu metuljčica 5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Soor - pomagajte nam!
6.8.2005 20:32:50   
Anonimen
če dojiš morš mazat tut bradavice, ker so glivice tut tm in jo vsakič sprot okužiš! drgač daktarin hit pomaga!

lp, lara

(odgovor članu metuljčica 5)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Soor - pomagajte nam!
7.8.2005 0:47:57   
sasi
Pozdravček!

Mi smo imeli soor pri 2 mesecih na morju, mala ni hotla zizat, pa smo šli k zdravniku. Tam je bla gužva do plaže, same nujne stvari, pa nam je ena medicinska sestra ki je glih prišla v službo rekla, da naj gremo kar v lekarno po Oranozol. Iskali smo po celem Zadru, kje je dežurna lekarna, saj je bla ura že 10 zvečer in verjeli ali ne našli smo lekarno, dobili čudežno zdravilce (zelo dobro kremo), na 3 ure namazali dudko, jo zavrteli po ustni votlini in naslednji dan cca, čez 12 ur je mala bila zdrava. To kremo smo posojali po celi žlahti - saj smo v enem letu pridelali 6 otrok in vsem je pomagala.

Če imate možnost in če Vas ni strah brez posveta z zdravnikom pojdite na Hrvaško in si nabavite (mislim, da je stala 2003 35 HRK.

Hitro se pozdravte in LP

(odgovor članu metuljčica 5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?