|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaša mnenja....
6.8.2005 16:07:38   
kimi
Rabila bi vaša mnenja kako obleči novorojenčka ko gremo iz porodnišnice. Rok imam sicer septembra vendar sem prvega rodila v aprilu. Nebi rada zgledala smešno če ga bom preveč oblekla. Vreme je seveda nepredvidljivo ampak mi povejte vaše nasvete za avgusto mesec oziroma september ter če bo vroče ali deževno ali bolj hladno. Jaz bi ga oblekla takole pa povejte če je ok ali priporočate kaj drugače:

:rozica: Če bi bilo vroče in sončno body kratki rokav+žabice

:rozica:Če bi bilo malo oblačno ter hladneje...bi ga oblekla kot zgoraj+tankega pajacka

:rozica:Če bi bil dež ter hladno pa body dolgi rokav+žabice+pajacek+kapa

Me je strah da mu ne bo prevroče oziroma hladno in vreme je tako nepredvidljivo da sploh ne vem kako in kaj
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vaša mnenja....
6.8.2005 16:11:26   
SANDY
jest sem jo novembra rodila, pa se sploh ne spomnim kaj je mela gor:zmeden:
drgač pa tako kor si napisala. Več stvari s sabo vzameš, pol pa pač prilagodiš vremenu ki bo tisti dan.
Sej ne morem verjed da je še en mesec pa greš rodit...noro hitr je šlo mem :rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vaša mnenja....
6.8.2005 16:54:39   
Daisy63
2 majici, pajac z naramnicami, jopica, kapa, zoknčki.
Seveda vsa oblačila poletna, ne zimska.

Lp!:zajcek:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vaša mnenja....
6.8.2005 17:33:15   
spacey
Kimi čist kul si to skombinirala in pa se strinjam s Sandy, da pač vzameš mal več stvari, pa že pol neki skombiniraš in je. :bravo: Edino, kar bi jst še dodala, je bombažna ali pa tetra kapica, ne glede kakšno vreme bo. :)

Čuvaj se in boža-boža bušiju in malemu pikcu. 9nebesa

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vaša mnenja....
6.8.2005 17:59:46   
malika
Jaz sem rodila julija (danes 14 dni nazaj!), in na dan, ko smo šli domov je bilo 25 stopinj.Tamalemu sem oblekla bodi kratek rokav, tanka majčka dolgi rokav, in preko kompletek hlačke in jopico, ter nogavičke. Hvalabogu sem za vsak slučaj vzela zraven še odejico, da sem ga pokrila, ker je bil čisto mrzel ko smo prišli domov, tako da ti priporočam kar dolge rokavčke in kakšen kos oblačila več zraven kot manj.

Jaz sem imela premalo :ups::ups::ups:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vaša mnenja....
6.8.2005 18:24:42   
Anonimen
Ja, jaz bi tudi raje malo več. Kratek rokav sploh ne pride v poštev, raje kakšen tanek body z dolgimi, če bo vroče. Drugače pa lahko kombiniraš tudi z dekicami, če jih imaš. Za vročino tanko, bombažno, če bo hladno, pa kakšno debelejšo, toplo.

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vaša mnenja....
6.8.2005 20:07:10   
Anonimen
mi smo šli julija domov pa ni blo mrz, napravleni v bodi z dolgimi rokavi, bombazne hlačke, bombažno jopico, pa kapuco namesto kapice, pa zoknčke in copatke ki smo jih dobl po telegramu. da ne omenjam da so jih v porodnišnici napravljali v 2 mako majčke in plišast pajac + naštrikani copatki. sred poletja!

lp, lara

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vaša mnenja....
6.8.2005 20:08:57   
niki5
Jaz sem rodila oktobra, oblekla sem ga pa v bodi, spodnji in zgornji del trenirkice, nogavičke, tanka kapica in pokrila z dekico.
Imela sem pa preipravljenih več stvari, potem sem se pa odločila..

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vaša mnenja....
6.8.2005 20:52:46   
Marogica
Jaz pa pravim raje malo manj, pa kakšna dekica več. Meni se zdi, da si super skombinirala. Samo ne kompliciraj, pa bo najbolje za oba.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vaša mnenja....
6.8.2005 21:48:31   
HuAnita
Jaz sem rodila zadnjega septembra, domov sva šli (prvič) v začetku oktobra, imela je bodi kr. rokav + plišast pajac, tanka bombažna (mako ali kako se že imenuje) kapica, je bil pa res topel dan.

Pa srečno:nosecka:!

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vaša mnenja....
6.8.2005 22:24:46   
ribica.
Tud jaz sem rodila sred septembra. Takrat je blo zunaj dokaj toplo, tamala pa je omela majčko na dolgi rokav, pajacek na naramnice, nogavičke in čez en mehki pajac na kapuco.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vaša mnenja....
7.8.2005 0:10:13   
petra.horzi
:):)
moj bo pol k medo oblečen-rok mam februarja
če bo tko k lani, k je blo februarja zuni več k 15stopinj, pol bo vredu, če bo pa tko k je blo lani aprila-pol bo pa kriza-bom pa kr v porodnišnci ostala-v logatcu je blo namreč MINUS 25stopinj (!!!!!!)
še jz nism mogla iz hiše, ne vem kako bi novorojenčka v takem vn nosil:)
ah, bomo že

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vaša mnenja....
7.8.2005 3:57:58   
snorlax
Rodila sem konec septembra, domov sva šla v začetku oktobra, oblečen je bil v body z dolgimi rokavi, bombažne žabice, bombažno garniturico in nogavičke. Pa pokrit z odejico.

Želim ti lahek porod ter zdravo in lepo štručko!:rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?