|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   britje pred napovedanim CR
10.12.2010 20:20:41   
PC Baby
Zanima me ali ti pred napovedanim CR res obrijejo samo zgornjo polovico in je potem boljše, da se prej doma sama cela obriješ?

Ja vem, čudno vprašanje, ampak zdaj ko odštevam že vse živo razmišljam in planiram...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: britje pred napovedanim CR
10.12.2010 21:19:54   
marantz
Ja, men so samo zgornji del obrili, tam kjer pač režejo in še par cm okol. Jih ni kej dosti zanimalo področje tam spodaj, še dobro da sem ga sama kolikor toliko obdelala.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2010 15:01:57   
Anonimen
Jaz sem se sama pobrila in to temeljito. Že zaradi higiene, ker ko si na infuziji in z urinskim katetrom, te negovalke prva 2 dni umijejo spodaj. Pa sem imela boljši občutek zaradi čišče.

(odgovor članu PC Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2010 17:05:36   
Sonček in poletje
Jaz sem se sama zrihtala predenj sem šla v porodnišnico, imela sem nepredviden CR, pa me je potem še kirurg pobril tam okoli kjer je bil rez. Dlake imamo namreč tudi po trebuhu. 

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2010 21:45:48   
PC Baby
Ma joj, zakaj urinskim katetrom. A je to res treba? Jaz ga pri prvem CR (nenapovedanem) nisem imela pa me zdaj vsi strašijo, da ga pri napovedam dobiš. A je to res? Jst nebi.

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2010 22:17:23   
m_o_i
sej te naujo vprasali-ce ti ga mislijo dat, ga bos pac dobila...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2010 8:48:02   
urška
jaz nekaj let nazaj v LJ pri napovedanem CR urinskega katetra nisem imela. se moraš pa potem 3 ure po operaciji vstat in it na WC. kot veš, to ni ravno največji užitekuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?