Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Cepljenje-rota virus-način 10.12.2010 16:22:11
|
|
|
|
TomTaylor
|
nisem ju dala "cepit", gre pa za "cepivo" v obliki sirupa - poje se ga.
|
|
RE: Cepljenje-rota virus-način 10.12.2010 20:47:11
|
|
|
|
kajajaka
|
v obliki sirupa. Tistih par kapljic zlijejo dojenčku v usta in jih pogoltne. Ima vonj (in menda tudi okus) po banani. "cepivo" je dobila dvakrat (pri 3 in 6 mesecih) in obakrat smo plačali po 75 € - to je bilo pred dvema letoma. koliko je danes in ali je kakšen nov način doziranja, pa žal ne vem.
|
|
|
|
RE: Cepljenje-rota virus-način 10.12.2010 22:04:33
|
|
|
|
lindy
|
Z inekcijo vbrizga sirup v usta,plačala pa sem 2 krat po 70 evrov, samo je malo nerodno, če potem takoj bruha, moraš pazit, imej ga čim bolj pri miru in naj ne je vsaj kako uro in pol po tem, prvič pri 3 mesecih nato pa še pri 6 mesecih.
|
|
RE: Cepljenje-rota virus-način 10.12.2010 22:05:11
|
|
|
|
lindy
|
Zaščita pa naj bi delovala 2 leti.
|
|
RE: Cepljenje-rota virus-način 10.12.2010 22:26:43
|
|
|
|
bellamia
|
še eno cepljenje s PREVEČ stranskimi učinki! NI VREDNO!
|
|
|
|
RE: Cepljenje-rota virus-način 10.12.2010 22:32:42
|
|
|
|
lindy
|
Ah dej no mir, če ti ni ga pač ne cepi.
|
|
RE: Cepljenje-rota virus-način 11.12.2010 18:32:08
|
|
|
|
Ninchy
|
No nepotrebnih butastih komentarjev pa res ni treba. Jaz sem mojo dala cepit in sicer bo dobila skupno tri doze, ena pa stane 55€. To naj bi bilo novejše cepivo (vsebovalo naj bi še dve novi obliki tega virusa, ki ga staro ne), staro pa naj bi vsebovalo samo dve dozi in naj bi stalo 70€.
|
|
|
|
RE: Cepljenje-rota virus-način 11.12.2010 22:59:51
|
|
|
|
bellamia
|
to niso butasti komentarji, ampak resnični. a se nikoli ne vprašate zakaj so potem vaši otroci ves čas bolni????? kako to, ko so pa cepljeni pred vsem živim? res ne vem....
|
|
|
|
RE: Cepljenje-rota virus-način 12.12.2010 8:13:43
|
|
|
|
lindy
|
Kdo pa je rekel da so skoz bolni?? Vprašanje je bilo kako in kolikokrat ne pa zakaj in ali če..., zato so res taki komentarji nepotrebni.
|
|
RE: Cepljenje-rota virus-način 12.12.2010 9:25:02
|
|
|
|
TomTaylor
|
bellamia, tvoj komentar je čisto izven konteksta - mislim, da vsaka mama dobro pretehta preden da svojega otroka cepit proti katerikoli bolezni. Verjemi, da jih ne cepi/mo/jo zato, ker bi bilo to moderno. Ni ti treba zdaj delat revolucijo na forumu in vsiljevat svojega mnenja.
|
|
RE: Cepljenje-rota virus-način 12.12.2010 10:46:03
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bellamia še eno cepljenje s PREVEČ stranskimi učinki! NI VREDNO! Ja, ti povem, da je prav lušno imet otroka povsem dehidriranega in nekaj dni na infuzijo priklopljenjenega, ker ga povozi en rota virus... Ko se je sin rodil, še ni bilo cepljenjea in je bil zato zeloooo bogi. Hči sem potem dala z veseljem cepit,m čeprav se zavedam, da cepivo niso ravno nek"bonbončki". Imajo plus in minuse, mapak meni se je zdel plus tokrat pomembnejši.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?