Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: sosedov pes mi se...e pred blokom 10.12.2010 19:44:57
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Pokakaj se sosedovemu psu pred balkon. a prideš namesto mene?
|
|
|
|
RE: sosedov pes mi se...e pred blokom 10.12.2010 21:40:30
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 živimo v bloku in imamo psa Kje je pol problem? Pelji svojega psa kakat pod njihov balkon, pred njihov avto (zelo učinkovito je pri prtljažniku - vem iz izkušenj, sem že večkrat gor stopla ), tja kjer se igrajo njeni otroci... Pa pokomentiraj, da saj je ne moti, ne?
|
|
RE: sosedov pes mi se...e pred blokom 11.12.2010 7:36:16
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Jst bi pobrala drek od njenega psa, ga zbrala v eno vrečko in ji vse skupaj skipala direkt pred vrata. To je sicer učinkovito , vendar zate kaznivo. Zakaj pa to? Jaz sem samo ena zavedna in prijazna soseda, ki sem ji nazaj prinesla, kar je njen kuži po poti izgubil. Hvaležnost pa taka! Zares bi me zelo zanimala reakcija sodnika, ko bi ti to povedala v svojo obrambo. Ok, resno... a potem ji lahko da redar kazen tudi samo v primeru, da hodi za živaljo in poslika dotični kakec, kako leze ven iz riti njenega psa na travo/pločnik/kamorkoli že? Ne. Kazen lahko gospodična dobi samo v primeru, če "dogodek" osebno vidi inšpektor. Če bi jo pa ti snemala med "dogajanjem", bi pa mogoče celo ti dobila kazen, saj je to neupravičeno snemanje (oseba ne ve za snemanje, pa tudi strinja se ne), četudi na javnem mestu. In ker najbrž tudi ne gre za javno osebo... Aja, čist mim grede, pa tudi za to, ker pes ni na povodcu, lahko dobi kazen. To pa lahko, vendar bi bilo treba imeti, če že ne bi bilo inšpektorja zraven, fotografijo spuščenega psa, pes pa bi moral imeti, ko pride (in če pride) naknadno inšpektor naokrog, mikročip, po katerem bi se dalo ugotoviti, kdo je lastnik.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?