Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2005 11:19:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
dodala sem nov album... če katero zanima 6.8.2005 11:30:00
|
|
|
|
leah
|
Ti,sam kuhna je pa fulllll mičkena:zmeden2:
|
|
|
|
dodala sem nov album... če katero zanima 6.8.2005 11:36:17
|
|
|
|
cmokec
|
Odlično 5. Meni je pa zelo všeč, da je štedilnik tako na voglau. Ne vem zakaj, zgleda pa super.
|
|
|
|
dodala sem nov album... če katero zanima 6.8.2005 11:41:50
|
|
|
|
Kety
|
Super! Otroska soba mi je ful vsec, ker mas velik prostora za stvari. Kuhinja je pa tud ful lepa. Vsec mi je, ker nimas belih sten!:bravo::bravo: LP Kety
|
|
|
|
dodala sem nov album... če katero zanima 6.8.2005 11:48:47
|
|
|
|
hugolina
|
Sobica je luštkana :metulj::metulj: ampak kuhinja: JE PA BOOOMMBBBBAAAAA!:bravo::bravo::sloncek::sloncek: Čist kuhinja po mojem okusu. Čestitke za tako dober okus :bravo::bravo: Nekako v tem smislu imam jaz željo imet kuhinjo, ampak enkrat......:zmeden2:, ko ne bova več v najemu. Ker zdej mi je pa škoda ful vlagat v to, če pol nebi ostala tukaj.
|
|
|
|
dodala sem nov album... če katero zanima 6.8.2005 11:51:51
|
|
|
|
Yasminka
|
Zelo, zelo mi je vseč otroška soba :bravo:. Zdi se mi praktična, pa še barva lepa. Moj mozek tudi sam dela pohištvo. Zdej ga čaka previjalna mizica in vgradna omara. Pozdravcek Y
|
|
|
|
dodala sem nov album... če katero zanima 6.8.2005 11:56:04
|
|
|
|
2ursae
|
vau, men sta obe sobi ful všeč. Najbrž otroška ne bo nikoli več tako pospravljena, kot je sedaj :)- :)-. Tole s syntom se mi dopade - se moraš naučit kakšne lušte otroške pesmice zašpilat, pa bo super. pozdravčke :muca:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2005 13:22:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
dodala sem nov album... če katero zanima 6.8.2005 14:15:40
|
|
|
|
soncicaT
|
Pa a veste da mene tudi malo nervira rdeča barva:zmeden:, mogoče zato ker sem pod vplivom hormonov?:ups: Drgač ful lepo pohištvo, kuhinja pa mi je všeč! Ja sintesajzer boste lahko za uspavank uporabili, zelo priročno! LP:rozica:
|
|
|
|
dodala sem nov album... če katero zanima 6.8.2005 15:22:26
|
|
|
|
Jessy
|
SUPER!!! :bravo::bravo::bravo: Meni je full všeč!!!!!
|
|
|
|
dodala sem nov album... če katero zanima 6.8.2005 15:24:47
|
|
|
|
Jessy
|
Sem pozabila povedat, da se men kuhinja ne zdi prav nič mičkena. Full je pripravna in več sploh ne rabiš!
|
|
|
|
dodala sem nov album... če katero zanima 6.8.2005 16:33:22
|
|
|
|
Lara78
|
Res full lepo opremljeno stanovanje!!! Še eno piko naselita, pa boste popolni... Res čestitke!!!
|
|
|
|
dodala sem nov album... če katero zanima 6.8.2005 20:05:21
|
|
|
|
nana 27
|
Tina104, zelo lepo pohištvo. Meni so barve zelo všeč. Malo barvno razgibano pa more biti. :bravo: za tvojega :love: Tole mu je moglo vzet ful časa. Srečno! :rozica:
|
|
|
|
dodala sem nov album... če katero zanima 7.8.2005 4:51:20
|
|
|
|
tina104
|
Ja, mu je vzelo res precej časa, ampak saj je mizar, tako da mu to gre, pa še ful veselje ima s tem (še posebej sedaj za :duda: ). Jaz imam rada, da je malo barvno, da ni vse tako pusto (belo). Glede rdeče barve v otroški sobi: saj ena stena (ravno največja) je bela, tako da ni vse tako kričeče. Aja, moj dragi pravi, da če katera rabi kako pohištvo, lahko stopi v stik z njim :) .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?