|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.8.2005 13:44:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   Opet Humar
6.8.2005 13:46:05   
tinčica
kaj pa jaz :zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Opet Humar
6.8.2005 13:55:11   
frutka_
Pa jaz?:zmeden:

Človeka je potrebno vzpodbujati in držati pesti zanj, da se vrne nazaj v SLO ne pa pljuvat po njem kot da je zadnji ološ. Njegovo življenje visi na nitki, odvisen je od svoje volje, moči ter lastnega napora.
Vzpodbujajmo ga v trenutkih ko vzpodbudo potrebujejo, napeli mu jih bomo že potem, ko se vrne...samo naj se vrne!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Opet Humar
6.8.2005 13:59:48   
lan
Jaz tudi navijam za njega,ceprav ga ne razumem.:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Opet Humar
6.8.2005 14:00:24   
Pikapolonica
Punce, dejte no...

On zdajle rabi samo pozitivne misli od nas! Pa čeprav se morda ne strinjamo z njegovim načinom življenja.

Naj ga :angel: čuvajo.

LP, :pika:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Opet Humar
6.8.2005 14:15:15   
.ču
:bravo::bravo::bravo:Deni..glih to sm mela v mislih,sam se nism znala izrazt tko kot ti in sm bla rajš tih...hvala za pomoč....
Humar je po moje zdej Slovence razdelu na "dva tabora",ki tkole izražata mnenje na raznoraznih forumih...res nas čist nč ne briga njegov egoizem...on je zrela-polnoletna oseba,ON se je tko odloču,to je njegov način življenja..tko kot mi brez vode ne mormo on ne zdrži brez tega adrenalina...

Samo mi slovenceljni smo tak narod,ki tko radi sodmo...k samo to razmišlamo kaj bo človk mel od tega in kolk bo zaslužu....kr bo-bo premal...namest,da bi bli vsaj v takih situacijah pripravljeni sprejet človeka in njegovo odločitev tako kot je...bit z njim v mislih,mislit pozitivno...
Sicer pa je po svoje že na "zemlji" pravi ekstrem in da se je po tko hudi nesreči spet postavu na noge...velik je takih,ki obupajo in se jim življenje sesuje...
Mogoče ga mi navadni "smrtniki" res mal težje zastopmo..

Tko da,punce...on je v takih podobnih situacijah že gotovo bil,samo da me ne vemo za to...vedu je v kaj se spušča....
Držimo zanj pesti:miska::miska::miska:saj dela dobro za vse nas Slovence...mogoč bo pa nekej sto ljudi tm v svetu zdej bl natančn vedl kje je naša lepa deželca...

JES GA CENIM IN SPOŠTUJEM in:angel:naj ga čuva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Opet Humar
6.8.2005 15:36:41   
cmokec
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Opet Humar
6.8.2005 15:39:29   
SANDY
hehe, da ne bo prepir!

Jest pa pravm tko: nej dela kar hoče, sej je njegov lajf. Če mu pa rata pa tolk boljš zanj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Opet Humar
6.8.2005 16:39:33   
puncica
Jst pa še vedn pravim da se mi smiljo njegovi otroc:((:((:((:(( Kaj pomaga če imajo takega očeta kao heroj, pa tud krivi niso nič. :((:((:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Opet Humar
6.8.2005 16:41:20   
SANDY
ma dej puncica nehi že jokat, k ti use na tipkovnico pada, pa se popa :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Opet Humar
6.8.2005 16:48:48   
puncica
ja res je nč grem dol:((:((:((:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Opet Humar
6.8.2005 17:50:17   
Anonimen
še tale njegov citat:

"Vsaka gora ima svojo dušo. Če te gora ne sprejme, ti pa vseeno vztrajaš, te bo pogubila," pravi vrhunski slovenski alpinist in himalajec Tomaž Humar.

:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

čokolafda
bibica1

kakšno čokolado najraj jeste??????????????'

milka (80%)

gorenjka (14%)

dorina (4%)

figaro (2%)

Število vseh glasov: 207

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!