Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nujno-zastrupitev z monoksidom 9.12.2010 18:19:39
|
|
|
|
Alfabeta
|
Jaz sem iskala sedaj ene 15 minut. Našla sem pa tole: http://firstaid.webmd.com/carbon-monoxide-co Na drugi strani imaš tabelo Upam, da se vse ok izteče za vse udeležene
< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 9.12.2010 18:21:05 >
|
|
|
|
RE: nujno-zastrupitev z monoksidom 9.12.2010 18:29:19
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
Če vdihamo plin CO, že manjše koncentracije od 30 ppm naprej povzročijo glavobol, bruhanje, slabost in podobne simptome. Večja koncentracija CO od 400 ppm naprej pa lahko povzroci okvare možganov ali celo smrt.
|
|
RE: nujno-zastrupitev z monoksidom 9.12.2010 18:32:12
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia moj ima 58co2v krvi,drugi52... % ali česa drugega?
|
|
|
|
RE: nujno-zastrupitev z monoksidom 9.12.2010 18:32:37
|
|
|
|
Dashenka
|
Za kaj več boš morala povedat še enoto - 58 česa v krvi so mu namerili?
|
|
|
|
RE: nujno-zastrupitev z monoksidom 9.12.2010 18:38:35
|
|
|
|
leo**tia
|
NE VE NITI SAM,KER MU BAJE NISO POVEDALI,,SAM SO JIH DOMOV POSLALI,,,UPAM DA BO VSE OK,JUTRI GREJO NA PONOVEN ODVZEM KRVI...PREKLETI DELODAJALEC DA SE NE POBRIGA ZA VARNOST DELAVCEV...in upam da ni nevarno če so jih domov poslali..imajo glavobole in zaspanost....
|
|
|
|
RE: nujno-zastrupitev z monoksidom 9.12.2010 18:48:24
|
|
|
|
Dashenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia NE VE NITI SAM,KER MU BAJE NISO POVEDALI,,SAM SO JIH DOMOV POSLALI,,,UPAM DA BO VSE OK,JUTRI GREJO NA PONOVEN ODVZEM KRVI...PREKLETI DELODAJALEC DA SE NE POBRIGA ZA VARNOST DELAVCEV...in upam da ni nevarno če so jih domov poslali..imajo glavobole in zaspanost.... Lej, pri zastrupitvi s CO itak nimaš kaj dosti naredit, razen predihavanja s svežim zrakom. Vendar pa zadava ni nedolžna, lahko pusti tudi trajne posledice, invalidnost, tudi smrt. Zato vam resnično svetujem, naj se ne vrača v tisto okolje. Preprosto ni vredno! Ta incident naj vzame kot rumeni karton, naslednji je lahko rdeč.
|
|
|
|
RE: nujno-zastrupitev z monoksidom 9.12.2010 18:55:28
|
|
|
|
leo**tia
|
upam samo da bo vse ok....nevem no...valda te ni smrtno nevarno če ji niso zdravili....in so jih domov poslali...pa tako me skrbi,nič ne razume te ruse....ahhhhhhhhhhh........................................
|
|
|
|
RE: nujno-zastrupitev z monoksidom 9.12.2010 19:01:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče ti bodo lahko dali kakšne bolj konketne podatke na centru za zastupitve: http://www.zastrupitve.net/
|
|
|
|
RE: nujno-zastrupitev z monoksidom 9.12.2010 22:40:57
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia upam samo da bo vse ok....nevem no...valda te ni smrtno nevarno če ji niso zdravili....in so jih domov poslali...pa tako me skrbi,nič ne razume te ruse....ahhhhhhhhhhh........................................ Nimam pojma, zakaj se je šlo, a se mu je v Rusiji zgodilo ali kako, ker praviš, da nič ne razume te Ruse? Če imaš kake izvide in jih lahko skeniraš, ti lahko jaz pomagam, sem prevajalka ruskega jezika. Sicer pa držim pesti, da se vse dobro izteče!
|
|
|
|
RE: nujno-zastrupitev z monoksidom 9.12.2010 22:44:21
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia moj ima 58co2v krvi,drugi52... % ali česa drugega? % nikakor ne morejo biti. Saj je že povedala, da je vrednost izražena v ppm, kar pomeni parts per million. Tole tabelo sem prekopirala z wikipedie: Concentration Symptoms 35 ppm (0.0035%) Headache and dizziness within six to eight hours of constant exposure 100 ppm (0.01%) Slight headache in two to three hours 200 ppm (0.02%) Slight headache within two to three hours; loss of judgment 400 ppm (0.04%) Frontal headache within one to two hours 800 ppm (0.08%) Dizziness, nausea, and convulsions within 45 min; insensible within 2 hours 1,600 ppm (0.16%) Headache, tachycardia, dizziness, and nausea within 20 min; death in less than 2 hours 3,200 ppm (0.32%) Headache, dizziness and nausea in five to ten minutes. Death within 30 minutes. 6,400 ppm (0.64%) Headache and dizziness in one to two minutes. Convulsions, respiratory arrest, and death in less than 20 minutes. 12,800 ppm (1.28%) Unconsciousness after 2-3 breaths. Death in less than three minutes.
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 9.12.2010 22:46:26 >
|
|
|
|
RE: nujno-zastrupitev z monoksidom 9.12.2010 22:47:49
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia moj ima 58co2v krvi,drugi52... % ali česa drugega? % nikakor ne morejo biti. Saj je že povedala, da je vrednost izražena v ppm, kar pomeni parts per million. Tole tabelo sem prekopirala z wikipedie: Concentration Symptoms 35 ppm (0.0035%) Headache and dizziness within six to eight hours of constant exposure 100 ppm (0.01%) Slight headache in two to three hours 200 ppm (0.02%) Slight headache within two to three hours; loss of judgment 400 ppm (0.04%) Frontal headache within one to two hours 800 ppm (0.08%) Dizziness, nausea, and convulsions within 45 min; insensible within 2 hours 1,600 ppm (0.16%) Headache, tachycardia, dizziness, and nausea within 20 min; death in less than 2 hours 3,200 ppm (0.32%) Headache, dizziness and nausea in five to ten minutes. Death within 30 minutes. 6,400 ppm (0.64%) Headache and dizziness in one to two minutes. Convulsions, respiratory arrest, and death in less than 20 minutes. 12,800 ppm (1.28%) Unconsciousness after 2-3 breaths. Death in less than three minutes. Potemtakem je vrednost 58 ne more biti ne smrtna in tudi trajnih okvar naj ne bi povzročila.
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 9.12.2010 22:48:06 >
|
|
|
|
RE: nujno-zastrupitev z monoksidom 10.12.2010 13:21:01
|
|
|
|
leo**tia
|
ok...bo moj skeniral pa bom poslala....danes dobijo nove izvide,spet so jim jemali kri
|
|
|
| Stran: [1] |
Praznovanje rojstnega dne otrokaVolgaAli vaši otroci praznujejo RD doma ali kje organizirano (TUŠ, Mcdonalds, drugo)?doma (
85%)
organizirano (
15%)
Število vseh glasov: 235Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!