Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kje točno je Kekčeva dežela? 6.8.2005 10:32:17
|
|
|
|
polona
|
Pri nas otroci hodijo tja le z vrtcem, sigurno pa se da tja poklicati in se dogovoriti o priključitvi k skupini. Individualnih ogledov po moje ni. Drugače je pa to ob cesti, ki iz Kranjske Gore pelje na Vršič. Mislim da se otroci vkrcajo na terence pri Eriki, potem jih pa odpeljejo.
|
|
|
|
kje točno je Kekčeva dežela? 6.8.2005 10:34:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, potem ni, da bi človek kar šel, kadar bi hotel :zmeden:
|
|
|
|
kje točno je Kekčeva dežela? 6.8.2005 10:41:38
|
|
|
|
india
|
Včasih, v visoki sezoni se je dalo tudi tako, če so bile dovolj velike skupine. Probaj poklicat in se dogovorit!:miska:
|
|
|
|
kje točno je Kekčeva dežela? 6.8.2005 10:58:52
|
|
|
|
Pupica
|
al bina kjeje ti ježe polona povedala. Mi smo drugače danes hotli it, pa nismo prevoza dobili. drugače se pa pokliče vnaprej, ker je cena drugačna če jih gre več na ogled. Aja pa tudi ni odprto non stop, pač pa se vnaprej dogovoriš. Je pa baje fenomenalno za otroke, jaz sicer še nisem bla:ups: vendar so doslej še vsi pohvalili:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
kje točno je Kekčeva dežela? 6.8.2005 10:58:59
|
|
|
|
urši77
|
Pokličeš na turistično društvo Kranjska Gora in se zmeniš za termin(je pa kar precej zasedeno) Vstop v samo Kekčevo deželo za starše in odrasle ni mogoč. Otroke nabašejo v dva terenska avta ali kombi in juh v spremstvu(mislim da dveh vzgojiteljic) odpeljejo. Tam otroci spoznajo vse "junake" iz filmov o Kekcu, se nekaj kobacajo skozi ene rove in na koncu jim Mojca skuha še žgance in kislo mleko(kar vsi tiho pojejo, ker se zraven prikaže tudi teta Pehta:) ) Vsaj tako je bilo lansko poletje:) A, ja pa cena je okoli 4.500sit, imajo pa tudi svojo internetno stran, pa ne vem točno kje, po moje greš nekam pod "Kranjsko Goro". LP, pa upam da sem kaj pomagala:)
|
|
|
|
kje točno je Kekčeva dežela? 6.8.2005 11:05:06
|
|
|
|
Jančika_
|
A kje je? Za devetimi gorami, devetimi vodami....
|
|
|
|
kje točno je Kekčeva dežela? 6.8.2005 11:09:33
|
|
|
|
SANDY
|
Urši 77 to pa nimaš prav! Mogoč je za vse ki si želijo ogledati Kekčevo. Čez šolsko leto se pač hodi s šolami in vrtci. Poleti pa se najavijo individualci, se pravi družine. Ravno danes so tri skupine. Link imaš priklopljen..pokličeš in se dogovoriš. Ta agencija Julijana, je pa zraven hotela Prisank, v samem centru KRG. oziroma čez nasproti trgovine Mercator v KRG. Če vprašaš, ti bo vsak znal povedati, če ne te pa jest pridem iskat!;) LP:sloncek:
|
|
|
|
kje točno je Kekčeva dežela? 6.8.2005 11:10:29
|
|
|
|
SANDY
|
aja, cena je bila 1600 na osebo..
|
|
|
|
kje točno je Kekčeva dežela? 6.8.2005 11:12:16
|
|
|
|
ZARA
|
A z lučkami, a brez??
|
|
|
|
kje točno je Kekčeva dežela? 6.8.2005 11:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Kekčeva dežela je pri nas. Imamo gore (Storžič, Grintovec), Kekca (moj mož), teto Pehto (ugante, kdo 8) ), Bedanca (moj tast), Rožleta in Mojco bomo pa nagačili. Kasiramo 100 jurjev na dan, za prijatelje z RR pa 120 :)-
|
|
|
|
kje točno je Kekčeva dežela? 6.8.2005 11:13:21
|
|
|
|
SANDY
|
za albino z ;) pa še 2 varnostnika zravn :)-
|
|
|
|
kje točno je Kekčeva dežela? 6.8.2005 11:15:33
|
|
|
|
ZARA
|
Ja najmanj,sam da nauta 'kekca'...
|
|
|
|
kje točno je Kekčeva dežela? 6.8.2005 11:16:55
|
|
|
|
SANDY
|
kje si pa že vidla 2 kekca naenkrat 8)
|
|
|
|
kje točno je Kekčeva dežela? 6.8.2005 11:32:32
|
|
|
|
Nia30
|
Zej sem pa jaz tud ful zmedena. Pred dvema letoma je šla večja skupina - otroci in starši in nihče od staršev ni smel zraven!!! So se ful jezili, pa vseeno niso smeli it. No, in kaj se je zgodilo potem. Par otrok je prišlo nazaj ful objokanih in prestrašenih ker so morali NA SILO žgance jest. So jih strašili s tisto pehto. En fantek se je tako prestrašil, da je imel še lep čas potem nočne more in mamce niti za sekundo ni spustil stran od sebe. aja, ko je obiskal kekčevo deželo je bil star pet let. In na podlagi te slabe izkušnje smo se mi odločili, da tja ne gremo dokler ne bo vsaj eden od staršev lahko šel zraven. Bom pa res poklicala in se pozanimala kako in kaj.
|
|
|
|
kje točno je Kekčeva dežela? 6.8.2005 12:18:06
|
|
|
|
urši77
|
Sorry-te ampak jest sem imela oz. imam napačne informacije. Mi je žal da krivo vero učim-se opravičavam:) Ampak vem da sem se menila za našo frčafelo.....al sem pa kaj pomutila.... Se opravičavam še enkrat:zmeden2:
|
|
|
|
kje točno je Kekčeva dežela? 6.8.2005 12:32:40
|
|
|
|
Anonimen
|
No, saj zdaj je vseeno, kje je, smo doma ostal. Tastar se ne premakne niti za milimeter...no, se je za en kilometer do štacune pa do enga frenda. Pa tamalga je vzel s seboj.
|
|
|
|
kje točno je Kekčeva dežela? 6.8.2005 12:33:38
|
|
|
|
Anonimen
|
No, ampak vseeno hvala za napotke in duhovite komentarje.
|
|
|
|
kje točno je Kekčeva dežela? 6.8.2005 14:54:45
|
|
|
|
SANDY
|
pehta je moja tašča ;) in vam povem iz prve roke da je tako.. tkole polet individualci vedno hodijo, ker so pač počitnice. Mal bi blo čudn da bi rekli ta starm, ne ti pa ne smeš zravn :zmeden: V glavnem kekčeva je tolk spremenjena, da sedaj Mojca in Pehta nista več skupaj v hiši. Pehta ima svojo kjer vam namesto žgancev sedaj ponudijo pecivo! ;) LP:sloncek:
|
|
|
|
kje točno je Kekčeva dežela? 6.8.2005 18:16:32
|
|
|
|
puncica
|
Al bina se je zahvalila, zdej ne smemo več komentirat baje:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?