Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 3 letnica - precej švica pod pazduho 22.1.2014 13:15:04
|
|
|
|
Lukka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pipapopa IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: pipapopa IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Zato otroke po drugem letu starosti tusiramo zjutraj! Tega ne prakticiram pa so več kot 2 leti stari. Ni varjante, da jih zjutraj stuširam, potem pa ven na mraz in v vrtec Moj moz, ko je bila polza stara dve leti, mi je rekel, da jo tusiramo zjutraj. Od takrat naprej, ni ne vonja, ne angin, ne drugih virusov! Nisem mogel verjet! Vprašanje: pa vajina punčka ob 7.00 zapusti stanovanje in gre v varstvo? Ne boš verjel, ampak pri nas ki se tuširajo zvečer tudi ni vonja,angin,.. Virusi in bolezni pa nikakor niso povezani s tuširanjem zjutraj/zvečer. Prej bodo dobili angino, pljučnico,.. če bojo šli pregreti ven na mraz. To bi pa tvoj moži menda že lahko vedel Nasa je doma!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2014 13:38:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: 3 letnica - precej švica pod pazduho 22.1.2014 13:42:44
|
|
|
|
Lukka
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Nasa je doma! bos povedal, ce jo se vedno zjutraj tusiras, ko bo hodila v vrtec / solo. Ti povem ze kar zdaj. Bom! Pri nas pa ni tako, da se mi, ne da se mi! Pri nas, ce on rece da je tako, potem se to uposteva... Brez podvprasanj...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2014 13:44:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: 3 letnica - precej švica pod pazduho 22.1.2014 13:56:16
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Nasa je doma! bos povedal, ce jo se vedno zjutraj tusiras, ko bo hodila v vrtec / solo. Ti povem ze kar zdaj. Bom! Pri nas pa ni tako, da se mi, ne da se mi! Pri nas, ce on rece da je tako, potem se to uposteva... Brez podvprasanj... Temu se reče: "Bog i batina!"
|
|
RE: 3 letnica - precej švica pod pazduho 22.1.2014 13:59:07
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Nasa je doma! bos povedal, ce jo se vedno zjutraj tusiras, ko bo hodila v vrtec / solo. Ti povem ze kar zdaj. Bom! Pri nas pa ni tako, da se mi, ne da se mi! Pri nas, ce on rece da je tako, potem se to uposteva... Brez podvprasanj... Temu se reče: "Bog i batina!"
|
|
|
|
RE: 3 letnica - precej švica pod pazduho 22.1.2014 14:01:36
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Nasa je doma! bos povedal, ce jo se vedno zjutraj tusiras, ko bo hodila v vrtec / solo. Ti povem ze kar zdaj. Bom! Pri nas pa ni tako, da se mi, ne da se mi! Pri nas, ce on rece da je tako, potem se to uposteva... Brez podvprasanj... Temu se reče: "Bog i batina!" a na drugoj strani papuča
|
|
|
|
RE: 3 letnica - precej švica pod pazduho 22.1.2014 14:02:55
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Nasa je doma! bos povedal, ce jo se vedno zjutraj tusiras, ko bo hodila v vrtec / solo. Ti povem ze kar zdaj. Bom! Pri nas pa ni tako, da se mi, ne da se mi! Pri nas, ce on rece da je tako, potem se to uposteva... Brez podvprasanj... Temu se reče: "Bog i batina!" a na drugoj strani papuča bolj gumijasti škorenj
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2014 14:03:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: 3 letnica - precej švica pod pazduho 22.1.2014 14:04:16
|
|
|
|
dota
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Nasa je doma! bos povedal, ce jo se vedno zjutraj tusiras, ko bo hodila v vrtec / solo. Ti povem ze kar zdaj. Bom! Pri nas pa ni tako, da se mi, ne da se mi! Pri nas, ce on rece da je tako, potem se to uposteva... Brez podvprasanj... Ti itak maš dohtarja doma, tko, da boste angine in prehlade itak usput rihtali. Kdaj pri vas pa začenjajo pouk potem v šoli?
|
|
|
|
RE: 3 letnica - precej švica pod pazduho 22.1.2014 16:56:22
|
|
|
|
pipapopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Nasa je doma! bos povedal, ce jo se vedno zjutraj tusiras, ko bo hodila v vrtec / solo. Ti povem ze kar zdaj. Bom! Pri nas pa ni tako, da se mi, ne da se mi! Pri nas, ce on rece da je tako, potem se to uposteva... Brez podvprasanj... Temu se reče: "Bog i batina!" a na drugoj strani papuča
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?