Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pa sem nazaj z dopusta! 6.8.2005 0:59:00
|
|
|
|
Kornelija
|
Pozdravljena Anitka:rozica: Me veseli, da si srečno prispela domov:angel: Si kaj lepega, čisto mičkenega prešvercala?????:miska: Vse novosti ti bodo jutri punce napisale, saj sem jaz daleč v preteklosti z novicami, kajti zadnje čase gledam samo še naš WC( le kje je znakec- bruhec ):) Lepo sanjaj:angel::duda::miska: Kornelija
|
|
|
|
Pa sem nazaj z dopusta! 6.8.2005 8:20:23
|
|
|
|
tinkamiška
|
Oj Anitka:rozica: Sem te že podaj pozdravila, pa te bom še tu, hoj, hoj! A da vam je vreme ponagajalo:(, pa spočila si se pa le ne? Pa odklopila tut:rozica: Naspančkaj se potem nam pa kej napiši:) Tinka
|
|
|
|
Pa sem nazaj z dopusta! 6.8.2005 8:25:36
|
|
|
|
anajmad
|
Oj pozdravljena.Jst sem te pustila na cedilu in sem se vpisala med marčevke:nosecka:.Sam upam da bo v redu. Te pa še zmeri čakam..... en lp:morje:D.
|
|
|
|
Pa sem nazaj z dopusta! 6.8.2005 8:34:56
|
|
|
|
Nyah*
|
Hoooooojla :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:! Welcome back! Zdaj pa le pospesi tale nas forum, se mi zdi, da malo spimo :)-:zaspan::)-:zaspan:!
|
|
|
|
Pa sem nazaj z dopusta! 6.8.2005 9:13:35
|
|
|
|
ameli
|
Dobrodošla nazaj:bravo::bravo::bravo::bravo:.
|
|
|
|
Pa sem nazaj z dopusta! 6.8.2005 9:53:09
|
|
|
|
Marina_
|
Ja zdravo ti naša dopustničarka:rozica: moram povedati da sem te pogrešala.Zdaj pa nam hitro povej kako je bilo,pa slikico kakšno bi radi videli:bravo:
|
|
|
|
Pa sem nazaj z dopusta! 6.8.2005 9:54:23
|
|
|
|
Anonimen
|
O, smo te že pošteno pogrešali! Dobrodošla nazaj! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pa sem nazaj z dopusta! 6.8.2005 10:08:09
|
|
|
|
Pia73
|
OOOOOOOO, Anitka,... :love::love::love::love::love: Jaz tudi nič ne vem,..... Ne sledim več! Saj bo,... Damjana kaj jaz to berem? Ja, SUUUUUPEEEEEEER!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ISKRENE ČESTITKE!!! Res od srca!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Pa sem nazaj z dopusta! 6.8.2005 10:08:43
|
|
|
|
cmokec
|
O, spočita Anitka. Dobrodošla. :rozica::rozica:
|
|
|
|
Pa sem nazaj z dopusta! 6.8.2005 10:23:43
|
|
|
|
Anitka
|
Hojla bejbe! Joj, jaz se še kar ne morem navaiti, da nisem več na :morje::((:( Vse mi je nekam čudno :zmeden2::zmeden2::zmeden2: ANAJMAD :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Sem vesela zate. Jaz pa se verjetno niti med aprilčice ne bom vpisala. Včeraj se je namreč kar na lepem pokazal izcedek. Drugače pa kot sem že napisala imeli smo se lepo. Smo dali noge v luft in samo uživali. V pravem in prenesenem pomenu :)-:)-:)-:)- Do srede smo imeli nenormalno vročino. Tudi ponoči temperatura ni padla pod 30, tako, da smo se kar kuhali. Klime pa tudi ni bilo. Barve nekaj je, a ne preveč, ker smo se držali sence. Nekaj slikic bo, a mislim, da ne še danes :zmeden: Lep dan punce, Anitka P.S. Jaz bi šla nazaj na :morje::(
|
|
|
|
Pa sem nazaj z dopusta! 6.8.2005 10:30:53
|
|
|
|
tia
|
Anitka, DOBRODOŠLA nazaj! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Tia
|
|
|
|
Pa sem nazaj z dopusta! 6.8.2005 10:49:44
|
|
|
|
Anitka
|
Hej Tia, kako kaj? Zdajle pa verjetno že kar odštevate dneve ali morda celo urce kaj?:miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Pa sem nazaj z dopusta! 6.8.2005 10:51:14
|
|
|
|
emaa
|
Anitka dobrodošla nazaj Damjana kdaj se je pa to zgodilo, čestitam :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Pa sem nazaj z dopusta! 6.8.2005 11:13:38
|
|
|
|
PiaM
|
Dobrodošla nazaj, Anitka, prav tako kot Kornelija, se ti tudi jaz oglašam po kreganju z Wc školjko (beri bruhanju)...:rozica::rozica::rozica: Anajmad, iskrene čestitke za :modri::roza:, sploh nisem vedla da si srečka :nosecka:!:bravo: Dobrodošla med marčice! :rozica:
|
|
|
|
Pa sem nazaj z dopusta! 6.8.2005 11:14:04
|
|
|
|
anajmad
|
Hvala za čestitke.Sej sem tudi sama tok šokirana,da je sploh ratal:modri:,ker sva se za:angel:Vida trudila več kot 6 let.Mojim sotrpinkam želim,da bi se čimprej uresničile želje po:duda: in res mi držte :miska::miska::miska::miska::miska:,da bi šlo v redu skozi. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Pa sem nazaj z dopusta! 6.8.2005 11:39:30
|
|
|
|
emaa
|
Držim pesti, da bo tokrat vse v redu :miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Pa sem nazaj z dopusta! 6.8.2005 11:55:10
|
|
|
|
cmokec
|
Anajmad, od kar vem za veselo novičko, mi po glavi skoz hod una od risanke Mojster Miha: BOMO ZMOGLI, BOMO JA. :)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Pa sem nazaj z dopusta! 6.8.2005 21:02:07
|
|
|
|
Marina_
|
Anajmad,čestitke tudi iz naše strani :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Pa sem nazaj z dopusta! 7.8.2005 10:20:46
|
|
|
|
bambi
|
Anitka dobrodošla nazaj :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:. Upam, da ti je dopust dobro del in da si si nabrala novih moči :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Anajmad tebi pa čestitke :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za :modri: in da bojo naši :angel: čuvali svoje bratce in sestrice.....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?