Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
v banji ok, pol pa joj... 5.8.2005 22:20:14
|
|
|
|
taška30
|
Zdej pa mene zanima ali ima še kdo te probleme, ali ga samo naša punca neki sračka zadnje čase... In sicer: pri kopanju v banjici neizmerno uživa, se smeje...ko pa jo damo ven iz banje na previjalno, kjer jo čaka brisačka v katero jo zavijemo, pa...kot strela iz jasnega VPITJE. Takoj ko pride v ležeč položaj. To traja zdajle že kakšne 14 dni, pa sploh ne pogruntava v čem je fora. In potem se dere, ampak res dere cel čas brisanja, mazanja z oljčkom, oblačenja, dokler jo ne dvigneš, pol je pa v redu. Poskusila sva že vse, kopat sito, lačno, zaspano, naspano, v brisački takoj k sebi stisnit...vse...pa je skos enako. Čez dan je pa na isti previjalni vse ok, tudi če je nagec. Mislim, halo, sej ni več novorojenček da bi jokala ob kopanju. Moj :love: pravi, da jo mogoče zazebe ko pride ven iz tople vode, ampak ne vem, no...zdajle poleti?!? Kopalnica ni mrzla sploh! Kakšna ideja? Ker tole postaja že nevzdržno, prej je bilo pa zmeraj vse ok namreč. Hvala in lp, Taška:rozica:
|
|
|
|
v banji ok, pol pa joj... 5.8.2005 22:25:35
|
|
|
|
Marogica
|
Meni se je dogajalo isto. Jaz sem sicer mislila, da jejezen, ker smo ga vzeli iz banjico-kjer je neizmerno užival. Smo mu dali dudo med brisanjem, pa je bilo boljše. Mogoče pa ga je res zeblo? Na to nisem pomislila. Kajti tudi naša kopalnica je imela vedno 24-26 stopinj.
|
|
|
|
v banji ok, pol pa joj... 5.8.2005 22:29:46
|
|
|
|
bskrle
|
Izraža se. Po mojem ni nič narobe. Ga že kakšna reč moti, bo minilo.
|
|
|
|
v banji ok, pol pa joj... 5.8.2005 22:30:00
|
|
|
|
mojMika
|
No, naš je sicer 3 mesece starejši, ampak ima zadnje čase tudi take finte. Tako rad se kopa, da ko mora iz banjice, joče in žalostno gleda banjico. Pa ga včasih dava še malo nazaj not, pa je potem o.k. Mogoče pa je to to.
|
|
|
|
v banji ok, pol pa joj... 5.8.2005 23:05:32
|
|
|
|
piščanc
|
najbrž ji ni všeč mazanje itd..., pa kopanje jo utrudi, četudi je naspana najbolje da po kopanju na hitro končaš zadevo, z olji jo pa maži zjutraj lahko pa jo s čim zamotiš, pri nas je bila zanimiva zavesa pri banji, ali pa da je ležal na trebuščku, tako se je bolj zabaval maminega mazanja in ostalih neumnosti pa nikoli nimajo radi
|
|
|
|
v banji ok, pol pa joj... 5.8.2005 23:22:18
|
|
|
|
taška30
|
Mah, mazanje nima po moje nič s tem, ker jo ne vsak dan, sploh pa zdaj ne, ko ima tole novo finto... V bistvu včasih navije sireno že v zraku med banjo in previjalno, tko da bom res začela mislit, da ji je v banji tolk všeč, pa da noče ven :zmeden2: Zdaj je noter max.3-4 minute, toliko da jo pošteno umijemo pa se malo poigramo. lp
|
|
|
|
v banji ok, pol pa joj... 5.8.2005 23:23:51
|
|
|
|
taška30
|
aja, pa zamotit se jo tudi ne da, ker med 'sireno' ne vidi in ne sliši nič, tudi dude ne, pa jo drugače zelo mara :zmeden2:
|
|
|
|
v banji ok, pol pa joj... 5.8.2005 23:50:35
|
|
|
|
Suzi*
|
Hm, Taška, mogoče ji je pa samo v banjici tako zelo všeč. Poskusita jo še dlje pustit da se kopa, pa jo ven vzeti ko se že naveliča. Mogoče bo pa potem celo vesela, da jo boš zavila v toplo brisačko. ;) No pa pri nas "pali" oči in njegovo spakovanje. :)-:)-:)- lp, Suzi
|
|
|
|
v banji ok, pol pa joj... 6.8.2005 6:19:27
|
|
|
|
Lunca1
|
jaz bi rekla dve stvari ali jo zazebe ali pa tako uživa, da zaradi tega protestira
|
|
|
|
v banji ok, pol pa joj... 6.8.2005 8:53:25
|
|
|
|
Anonimen
|
NImaš kaj, takole je.:)- Vse normalno.
|
|
|
|
v banji ok, pol pa joj... 6.8.2005 20:53:05
|
|
|
|
Anonimen
|
a ni očitno? jeszna je k ste jo vzel iz vode! pa še ležat more, pa še lohk jo zebe lp,lara
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?