Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čigumi na LCD-televizorju 6.12.2010 21:26:31
|
|
|
|
enea
|
stelex oz. nekaj kar imaš doma za čistit stekla
< Sporočilo je popravil enea -- 6.12.2010 21:27:30 >
|
|
|
|
RE: Čigumi na LCD-televizorju 6.12.2010 21:30:08
|
|
|
|
CatJa
|
"Špohtl" Kako ste ga pa fasali na TV
|
|
RE: Čigumi na LCD-televizorju 6.12.2010 21:38:05
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa "Špohtl" Kako ste ga pa fasali na TV Stelex ni kul, sem že sprobala. Se hudič drži k klop. Špohtl sem že tud jaz skor v rok držala - pa še lih prenavljamo in je pri roki. Kako smo ga fasali .. ne sprašuj. Še bolj bizarno kot samo dejstvo, da je zdej gor. Bomo že (sej v bistvu jaz se ne sekiram lih, ampak moj je pa čist preč). Hvala za nasvete!
|
|
RE: Čigumi na LCD-televizorju 6.12.2010 21:53:42
|
|
|
|
emica2008
|
Probaj ga z nečim pogret, magar s fenom, potem pa list čez.....mogoče se odlima ter prilima na list.
|
|
|
|
RE: Čigumi na LCD-televizorju 6.12.2010 22:04:13
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Pardon, res, ampak HOHOHOHOOHO Bravo punci! Sicer pa bencin.
|
|
RE: Čigumi na LCD-televizorju 6.12.2010 22:45:58
|
|
|
|
Peli
|
Najprej bi ga z rokam probala dol spravt, naslednja faza pa je aceton - če nebi potem zj***** LCDja .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2010 9:33:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čigumi na LCD-televizorju 7.12.2010 9:38:03
|
|
|
|
emica2008
|
kva pa otroški robčki za rit.....s tem tud pa pol stran spraviš. Metulj333 tako jaz iz cunj dol spravim čigumi, samo da peglezen uporabim.....jah no tv je pa čist druga stvar ma ga včas pihnem
< Sporočilo je popravil emica2008 -- 7.12.2010 9:39:30 >
|
|
|
|
RE: Čigumi na LCD-televizorju 7.12.2010 9:50:09
|
|
|
|
TomTaylor
|
jao...s špohtlom in acetonom po LCD-ju ... V merkurju se dobi posebno strgalo za steklo (če ga še nimate), ki se uporablja tudi za steklokeramične in indukcijske pečice (poleg stekla seveda). ...bemtiš, da imam rajš čigumi na ekranu, kot pa raze in praske od špohtla.
|
|
RE: Čigumi na LCD-televizorju 7.12.2010 9:56:02
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 ne vem pa, kaj bi led naredu TV-ju mogoče led dat v vrečko in pritisnit na zvečilnega? Ali pa tiste grelno/hladilne gele, kis e npr dobijo v lekarnah, zamrznit in potem tiščat gor? Samo kolk časa bi tralajo, da bi žvečilka res zmrznila? Ker guma verjetn kr traja, da zmrzne . Ampak sej kaj pa preostane drugega, kot probat. Jst bi se tako lotila. Nebi praskala dol in grela, lcd tv-ji imajo mehak ekran, kaj veš kaj bi se zgodilo z nim, če bi ga segreval ali pa praskal in rezal po njem, bože nedaj, da prebodeš ekran . Led, to sem tud jaz pomislila.
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2010 10:29:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čigumi na LCD-televizorju 7.12.2010 10:30:32
|
|
|
|
pety78
|
jao...s špohtlom in acetonom po LCD-ju user posted image user posted image ... Se strinjam! Če bi se to nam zgodilo...Uf...ne upam pomislit...ne, sploh ne...Bogi si ga vedi, kaj bi se zgodilo...ker...mojemu bi se dobesedno zmešalo.
|
RE: Čigumi na LCD-televizorju 7.12.2010 12:30:37
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Če bi se to nam zgodilo...Uf...ne upam pomislit...ne, sploh ne...Bogi si ga vedi, kaj bi se zgodilo...ker...mojemu bi se dobesedno zmešalo. Sej mojmu se je. Hvala vsem, nekak sem kar z nohti počas praskala in po prafaktorjih dol vlekla, se že skor ne vidi več. Na led sem tud jaz pomislila, sam nisem vedela, kako bi to izvedla. Jao.
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2010 12:37:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čigumi na LCD-televizorju 7.12.2010 12:43:12
|
|
|
|
pety78
|
Tebi je vsaj dol dovolil praskati. Men ziher ne bi. No, zdej ko si rešila, pa še zaupaj, kako za vraga je prišel gor?
|
RE: Čigumi na LCD-televizorju 7.12.2010 13:12:31
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Zgleda da se je tamali fino zdelo, da ne bi dala čigumija v smeti, ampak ga je možu na majico nalepla - on pa sploh ni opazu - in to spredaj, na vrh trebuha. Nimam pojma, kaj ji je bilo, ker drugač je čist alergična, če vidi kake papirčke po tleh, takoj v smeti itn. No in potem sva midva TV jemala s stene, ker ravno nekaj belimo, in je TV ful velik, tako da sva ga morala fejst oba z obema rokama držat, in sva se čist prlepla gor, a ne. No, mož se je dobesedno. Ker ko sva dala TV na tla, se je sam potegnilo z njegove majice neki roza, in pol sva ugotovila, da je to čigumi in da tamali se je ful smešn zdel, ko se je vse vleklo. Itak je pop totalno - pa sem drugač JAZ kolerik pri nas, on pa flegma in kul - no tamala je obljubila, da ne bo nikol več NIKAMOR drugam kot v smeti dajala čigumijev, jaz sem se pa vsedla zraven TVja in začela dol praskat. No pol je pa moj reku Kaj pa če bi na forum vprašala, tam vse veste.
< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 7.12.2010 13:13:12 >
|
|
RE: Čigumi na LCD-televizorju 7.12.2010 13:18:00
|
|
|
|
pety78
|
No pol je pa moj reku Kaj pa če bi na forum vprašala, tam vse veste. Je pa kar brihta tale tvoj dec... Drugača pa Pa še neki... http://www.youtube.com/watch?v=1-KhwnOBCvM&feature=related Pa še neki...kaj se sploh dotikata ekrana, ko ga dvigujeta. Se da tudi samo ob straneh. Verjemi, sem probala....
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2010 14:46:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čigumi na LCD-televizorju 7.12.2010 18:54:14
|
|
|
|
TomTaylor
|
|
|
RE: Čigumi na LCD-televizorju 7.12.2010 20:56:20
|
|
|
|
Peli
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Če bi se to nam zgodilo...Uf...ne upam pomislit...ne, sploh ne...Bogi si ga vedi, kaj bi se zgodilo...ker...mojemu bi se dobesedno zmešalo. Sej mojmu se je. Hvala vsem, nekak sem kar z nohti počas praskala in po prafaktorjih dol vlekla, se že skor ne vidi več. Na led sem tud jaz pomislila, sam nisem vedela, kako bi to izvedla. Jao. No sej če bi šla to delat, brez da mojega obvestim, bi bla tud pr nas štala - če bi videl posledice mojega početja .
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?