|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Doma
6.8.2005 10:03:44   
tina104
Res mislim nate CIPRESA. To pa zdaj ze vse skupaj res predolgo traja. Odpocij si in vse dobro v ponedeljek.

Vsaj nekaj dobrega v tem po mojem mnenju je, da so te domov spustili, mislim da bo doma lazje cakat, vec lahko pocivas, pa se ob sebi imas vedno ljudi, ki jih potrebujes.

:pujs::pujs::pujs: za sreco se od mene

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Doma
6.8.2005 14:19:56   
Pia73
Vidim, da si post napisala že včeraj. Upam, da ste sedaj že trije in da z dragim veselo cartata svojega :duda: . Če temu ni tako pa vama želim, da se to uresniči čim prej! :miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Doma
6.8.2005 14:37:36   
Anonimen
Vso srečo Cipresa in upam, da te ne bojo zares tako grozno mučili! :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   Doma
6.8.2005 16:51:33   
Taša
Pridem z dopusta ti pa še kar :nosecka:.. Pa sej to ni res. Pa tako se mi je mudilo pogledat kaj si rodila.. Vso srečo in čimprejšnje snidenje z :duda:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Doma
7.8.2005 10:25:21   
Vrtnica1
Tudi jaz in moj Žiga navijava zate in (če se ne motim) vašega Žigija:bravo:
Veliko sreče!
V in Žiga

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?