|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kopalna kad
5.12.2010 17:26:27   
Ninush
Potebujem kad za dojenčka. Zanima me, zakaj so cene kadi tako različne (8 evr - 18 evr)?
Na kaj moram paziti pri nakupu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kopalna kad
5.12.2010 17:44:54   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Ninush

Potebujem kad za dojenčka. Zanima me, zakaj so cene kadi tako različne (8 evr - 18 evr)?

na to ti ne znam odgovorit, kupi pač katera ti je všeč...itak ti ga nekdo mora držat pri kopanju, tako da ne rabiš ne vem kako kad. Jaz sem za mojega imela kad na stojalo in to je to.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Ninush)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2010 17:48:19   
botrca
Nekaj takega imam jaz:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165270

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2010 18:00:04   
Anonimen

Na to, da ne pušča vode.

(odgovor članu Ninush)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2010 22:21:27   
moni30
Jaz sem kupila čisto navadno za 5E. Kar se pa tiče tega, da ti otroka mora nekdo držat, pa ni potrebno če si kupiš tisti nastavljivo "sedalo" za otroka (mah saj ne vem kako se prav reče). Jaz jo s tem pripomočkom komot skopam sama.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2010 22:32:05   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Na to, da ne pušča vode.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene bo kapuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2010 7:44:37   
maca81
Jaz sem gledala predvsem na to, da ni izdelana na kitajskem pa da je kompaktna(da se ne zvija, ko vanjo naliješ vodo).
Imam pa tako http://www.bebe-jou.com/product/show/6/Babybath.html kupljeno v BC za 16€.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.12.2010 8:01:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moni30

Jaz sem kupila čisto navadno za 5E. Kar se pa tiče tega, da ti otroka mora nekdo držat, pa ni potrebno če si kupiš tisti nastavljivo "sedalo" za otroka (mah saj ne vem kako se prav reče). Jaz jo s tem pripomočkom komot skopam sama.

LP

Jaz ne vem a imate po 2 levi roki, samo jaz sem tamalo komot skopala čist sama brez raznoraznih nastavklov in sedal ... imela sem oz. jo imamo še banjico bebe-jou, ki je tako velika, da tamala pri 2h letih še komot not sedi in se igra (pač nimamo tavelike banje).

(odgovor članu moni30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.12.2010 8:43:14   
kristinaj
jaz sem jo dobila v merkatorju za 5 eur, navadna plastična, nič posebnega, sedaj je pa uporabna za igrače ali pa za čoln, ki lepo drsi po dnevni :))))

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Ninush)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.12.2010 8:46:12   
kristinaj
ojej.... ma kej pišejo punce... da ti ga mora nekdo držat... haloooooo... jaz sem dala košaro za cunje v banjo, nanjo mojo kad z levo roko sem ga držala in z desno umivala.... nisem rabila nobenih nastavkov, priprvkov, previjalno mi je tata naredil, da mi gre čez pralni stroj in imam vse v kopalnici na dosegu roke..... me nehte komlicirat...

dovolj dober je že dovolj velik koš za cunje, ko enkrat samostojno sedi, oz. ob opori nekje pri 6m, ga komot daš v taveliko banjo z nedrsečo podlogo spodaj...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.12.2010 9:08:33   
Putka
Tudi čebriček je fajn. Mi smo imeli Tummytub-a, pa potem je kot koš za perilo služil..

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.12.2010 9:26:27   
moni30

[/quote]
Jaz ne vem a imate po 2 levi roki, samo jaz sem tamalo komot skopala čist sama brez raznoraznih nastavklov in sedal ... imela sem oz. jo imamo še banjico bebe-jou, ki je tako velika, da tamala pri 2h letih še komot not sedi in se igra (pač nimamo tavelike banje).
[/quote]

Ja očitno imamo nekatere res 2 levi rokiuser posted image
Meni osebno je pač tako bolj praktično (imam obe roki prosti), sploh ko ji moram oprat lase. Res pa je da tega ni nujno uporabljati, sicer pa vemo, da večina stvari, ki jih propagirajo po raznoraznih trgovinah, ni nujna. Potem, ko otrok sam sedi in drži glavico, pa je to itak odveč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.12.2010 10:25:21   
sazi
Cedne grejo še precej višje od 18 EUR. Taka razlika je zato, ker je banja lahko res samo banja, ali pa ima še več dodatnih "funcij" oz pomagal:
- odtok
- pritridev na stojalo 
- nastavki za namestitev nad banjo
- anatomska oblika (da otrok sam varno leži - kar ne pomeni, da greš stran od banje, ko se kopa, le držat ga ni treba ves čas)
- integriran termometer
- pa še kaj bi se našlo 

Ja očitno imamo nekatere res 2 levi rokiuser posted image
Meni osebno je pač tako bolj praktično (imam obe roki prosti), sploh ko ji moram oprat lase. Res pa je da tega ni nujno uporabljati, sicer pa vemo, da večina stvari, ki jih propagirajo po raznoraznih trgovinah, ni nujna. Potem, ko otrok sam sedi in drži glavico, pa je to itak odveč.

Še ena z dvema levima rokama.

Kot že napisano, dobiš v trgovinah marsikaj. Vse ni nujno potrebno, ti pa kakšna stvar kaj olajša. Vem, da bi lahko otorka sama držala med kopanjem. 1. tudi sem. Pri hčeri sem imela pa tako banjo, ki je že take oblike, da ima notri "ležišče" za dojenčka. Sicer ga je prva dva meseca treba še malo pridržat, potem pa ne več. In meni je bilo super, ko je mala sama ležala v banjici in se igrala - dvigovala igračke, jih nosila v usta... jaz sem jo pa gledala zraven, ne da bi mi skoraj roke odpadle od predolgega držanja _ da o zelo udobni rahlo upognjeni drži nad banjo ne govorim. Je bla banja vredna vsakega EURa.
Ja, pa tole o pranju las tudi drži.

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.12.2010 11:16:59   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: moni30

LP

isto jaz, s tem, da jo sedaj dam kar v tuš kabino - natočim vode, sama nameče igračke, se kake pol ure namaka, pol jo pa umijem in jo s tušem splahnem, pa je to to.
imela sem pa čisto navadno banjico, pravokotno, sicer mal nakazano sedalo, ampak sama tam ni mogla sedet, tako da me je tisti del prej motil kot kaj drugega...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.12.2010 16:04:30   
mayci
Kupila sem čisto navadno banjico, že pred petimileti, pa mi je takrat odlično služila in jo iam še za tamalo. Ko se enkrat navadiš kopat otroka, mislim, da gre super tudi brez raznoraznih pripomočkov v obliki ležalničkov...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.12.2010 21:55:14   
Anonimen
Kupila sem čisto navadno banjico, že pred petimileti, pa mi je takrat odlično služila

Enako.
Itak rabiš otroka parkrat skopat, da se navadiš nanj, kako ga prijeti. S temi pripomočki se mi zdi, da bi imela samo še več dela user posted image , kam kaj dat, kam namontirat, kam pritrdit, kje podložit..a sem še kaj pozabila v tej znanosti kopanja dojenčka?

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Kje živite?
Lilita

pri starših (26%)

v lastnem stanovanju (49%)

v tržno-najemniškem stanovanju (11%)

v neprofitnem stanovanju (4%)

drugo (10%)

Število vseh glasov: 570

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!