Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: je kje nosil miklavž že danes? 5.12.2010 9:40:54
|
|
|
|
Freya88
|
Potem pa dober tek, in ne se danes ustrast parkelnjnev;) ceprav je miklavz pri vas ze bil, tisti vseeno hodijo danes;) LP:)
|
|
|
|
RE: je kje nosil miklavž že danes? 5.12.2010 9:41:54
|
|
|
|
nadka30
|
pri nas je že tudi bil
|
|
|
|
RE: je kje nosil miklavž že danes? 5.12.2010 9:43:15
|
|
|
|
Kerensa*
|
Za otroke pride danes ponoči, zame je pa prišel že v četrtek zvečer.
|
|
|
|
RE: je kje nosil miklavž že danes? 5.12.2010 9:45:05
|
|
|
|
mamamajča
|
Pri nas so pa v eni trgovini že v petek organizirali miklavževanje, smo bli prav prijetno presenečeni. Včeraj tudi, danes še pa občina časti. Mah, daril na pretek Za trgovine niti nisva vedla, da bo kaj, smo se pač odpravli po nakupih in je mimogrede padlo še darilo. Danes pa gremo na obdarovanje, tak da sva se nekak odločla z mojim, da doma ne bo nič, ker niti nima nekega smisla potem vse skupaj. Bo pa za Božička malo več.
|
|
|
|
RE: je kje nosil miklavž že danes? 5.12.2010 9:45:22
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Za otroke pride danes ponoči, zame je pa prišel že v četrtek zvečer. a maš veze?? Za mojga je bl v petek za niko danes, zame jutri
|
|
|
|
RE: je kje nosil miklavž že danes? 5.12.2010 9:45:51
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR a maš veze? Kakšne veze?
|
|
|
|
RE: je kje nosil miklavž že danes? 5.12.2010 9:47:36
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR a maš veze? Kakšne veze? ja pri miklavžu, da si prej dobila al si prej nastavla??
|
|
|
|
RE: je kje nosil miklavž že danes? 5.12.2010 9:48:58
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR a maš veze? Kakšne veze? ja pri miklavžu, da si prej dobila Nimam vez pri Miklavžu, samo g. Mož je takrat dobil 13. plačo oz. Božičnico.
|
|
|
|
RE: je kje nosil miklavž že danes? 5.12.2010 10:06:39
|
|
|
|
Aninchy
|
Od dedka in babice je dobil včeraj, od naju bo pa jutri itak pa še ne ve, kaj je to miklavž, ker je šele 5 mesecev star, tak da je čist vseeno
|
|
RE: je kje nosil miklavž že danes? 5.12.2010 10:14:08
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Za otroke pride danes ponoči, zame je pa prišel že v četrtek zvečer. a maš veze?? Za mojga je bl v petek za niko danes, zame jutri Se pogovarjata dve ženski: Prva: "A si kej dobila od Miklavža?" Druga: "....ma...k*u*r+a+c!".. Prva: "Ja, drugič pa rajš noge nastavi, da boš vsaj čevlje dobila."
|
|
RE: je kje nosil miklavž že danes? 5.12.2010 10:50:18
|
|
|
|
emica2008
|
Pri nas je tudi Miklavž že danes zjuraj pripravil presenečenje So otroci še mali, tako, da je vseeno, če je en dan prej.....pa še tati je danes doma
|
|
|
|
RE: je kje nosil miklavž že danes? 5.12.2010 11:13:34
|
|
|
|
sanasan
|
ja, pri nas je tudi kar danes zjutraj prinesel, jutri zjutraj namreč ne bo časa za odpiranje in sladkanje....pa še čajčke nam je prinesel...smo pili že pri zajtrku
|
|
RE: je kje nosil miklavž že danes? 5.12.2010 11:19:51
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
nasih fantov ni doma. prideta popoldan. miklavž pa že čaka. če bi prisel ponoči, bi bile zjutraj prehude bitke za v šolo.
|
|
RE: je kje nosil miklavž že danes? 5.12.2010 11:36:22
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* če bi prisel ponoči, bi bile zjutraj prehude bitke za v šolo. jz se tudi nagibam, da bom dala zvečer, čene bodo jutri težave za v vrtec..
|
|
RE: je kje nosil miklavž že danes? 5.12.2010 11:44:09
|
|
|
|
Dadi
|
Ne ne...pri nas je en Miklavž v kulturnem domu popoldne ob treh, tja gremo. Potem ostalo pa ponoči. Jutri jih bom pol ure prej zbudila za v šolo in vrtec, pa bo veselja, pa pol k prideta domov nadaljujeta.
|
|
RE: je kje nosil miklavž že danes? 5.12.2010 16:37:35
|
|
|
|
valči
|
Pri babici že včeraj sedaj,tiukaj pri nas pa sedaj enkrat,ko bo tema.Sicer starejši tak ve,da je miklavž ati.In mami,in babi
|
|
RE: je kje nosil miklavž že danes? 5.12.2010 20:21:06
|
|
|
|
anckabancka
|
Pri nas v župniji je bil že včeraj. Danes je bil pri mojih starših, jutri bo pri moževih starših... Tako, da imajo že polno r.. vsega in jim midva ne bova dala nič. Pol imajo pa v četrtek pri meni v službi Dedka Mraza, pa naslednji teden pri možu Božička, pa pol za Božič še ene par božičkov... Tako, da to za moje pijme sploh ni več normalno. Za piko na i pa ima drugi sin na silvestrovo še rojstni dan...
|
|
RE: je kje nosil miklavž že danes? 5.12.2010 20:22:25
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Pri nas v župniji je bil že včeraj. Danes je bil pri mojih starših, jutri bo pri moževih starših... Tako, da imajo že polno r.. vsega in jim midva ne bova dala nič. Pol imajo pa v četrtek pri meni v službi Dedka Mraza, pa naslednji teden pri možu Božička, pa pol za Božič še ene par božičkov... Tako, da to za moje pijme sploh ni več normalno. Za piko na i pa ima drugi sin na silvestrovo še rojstni dan... ja anckabancka, naša niki pa 12.12. glih vmes, skratka višek vsega. Bo pa nekaj uporabnih daril kot so sanke, drsalke, tko da ni samo iigrač.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......