Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje kupiti tople nepremočljive škornje? 4.12.2010 21:28:08
|
|
|
|
barika
|
Sicer jih nimajo več, ampak moj jih je dobil v Lidlu za male pare in ne premočijo. Tako, da ni vse super , kar je nad 70€ +
|
|
|
|
RE: kje kupiti tople nepremočljive škornje? 4.12.2010 21:49:24
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz sem jih pa kupila v hoferju in tudi ne premočijo. Drugače pa sem lani dobila ene fajn za v sneg v massu.
|
|
|
|
RE: kje kupiti tople nepremočljive škornje? 4.12.2010 22:22:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Za sina bi rada kupila podložene gumijaste škornje,pa jih nikjer ne dobim.Lani sem jih dobila v Deichmannu;danes pa smo pregledali v Kranju Deichmana,Massa,La scarpo,Voegele shoes,pa jih ni bilo nikjer oz. so bile samo večje številke.Rabimo št. 29/30 odvisno od modela.Mogoče katera ve,ali jih ciciban ima? kaj pa sneške ne pridejo v poštev?
|
|
RE: kje kupiti tople nepremočljive škornje? 5.12.2010 0:08:05
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem jih pa kupila v hoferju in tudi ne premočijo. Drugače pa sem lani dobila ene fajn za v sneg v massu. mal´dnarja, velik muzike (oz. veselja v snegu)
|
|
|
|
RE: kje kupiti tople nepremočljive škornje? 5.12.2010 7:32:21
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Za sina bi rada kupila podložene gumijaste škornje,pa jih nikjer ne dobim.Lani sem jih dobila v Deichmannu;danes pa smo pregledali v Kranju Deichmana,Massa,La scarpo,Voegele shoes,pa jih ni bilo nikjer oz. so bile samo večje številke.Rabimo št. 29/30 odvisno od modela.Mogoče katera ve,ali jih ciciban ima? Na Čopovi (Ljubljana) v Massu jih še imajo (danes sem jih slučajno videla), stale pa so, mislim da, 22 EUR
< Sporočilo je popravil KT -- 5.12.2010 7:33:16 >
|
|
|
|
RE: kje kupiti tople nepremočljive škornje? 5.12.2010 7:47:38
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem jih pa kupila v hoferju in tudi ne premočijo. Drugače pa sem lani dobila ene fajn za v sneg v massu. mal´dnarja, velik muzike (oz. veselja v snegu) Pri nas isto.Super so teli iz Hoferja... Drugace pa mogoce pogledaj se v Deichmannu.
|
|
|
|
RE: kje kupiti tople nepremočljive škornje? 5.12.2010 14:48:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem jih pa kupila v hoferju in tudi ne premočijo. Drugače pa sem lani dobila ene fajn za v sneg v massu. mal´dnarja, velik muzike (oz. veselja v snegu) Res je. Ni čudno, da ko je akcija, čevljev ob 8.15 ni več.
|
|
|
|
RE: kje kupiti tople nepremočljive škornje? 6.12.2010 10:15:09
|
|
|
|
HuAnita
|
Še ena, ki navija za Hofer. Lani sta jih oba dobila, letos ima ta mali od sestrice podedovane - pa b. p. Nima mokre noge. Pa so stali eni mislim da 13,99 eur?!
|
|
|
|
RE: kje kupiti tople nepremočljive škornje? 6.12.2010 10:45:32
|
|
|
|
Čebel@
|
ja,ciciban jih ima...pa v massu sem jih tudi videla
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?