|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plačilo vrtca-brezposelnost
1.12.2010 18:34:42   
Barčika

Sina sem s 1.9.2010 prvič vpisala v vrtec, vlogo normalno oddala pred 15.8. Že takrat sem povedala, da sredi meseca ostanem brez službe. Rekli so, naj prinesem potrdilo iz zavoda, da sem iskalka zaposlitve in odločbo o višini nadomestila. Malo sem jaz mučkala, malo v bivši službi, malo na zavodu...skratka, odločbo sem prejela šele 15.11. Na občini so rekli da jo bodo upoštevali le za mesec december, kljub temu, da sem brezposelna že od 16.9. Za nazaj pa baje ne obračunavajo user posted image Se mi zdi malo brez veze tole. Bi morala bolj tečnariti, ali naj pozabim na tist denar??
Hvala in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plačilo vrtca-brezposelnost
1.12.2010 20:23:34   
benika
Za nazaj ti sigurno ne bodo delali poračuna.

(odgovor članu Barčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2010 23:22:43   
čmrgelj
zakaj pa že takoj nisi tečnarila, saj si vedla kaj te čaka?????????????'

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2010 8:32:19   
masna
Pri meni je bilo podobno, le da mi bodo manjše plačilo obračunali že za mesec november (ker sem sredi novembra posredovala odločbo...). Taka so zgleda pravila, saj niso oni krivi... Padla sem pa za en plačilni razred.

(odgovor članu čmrgelj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?