Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rezultati urina- kaj je še v mejah normale? 1.12.2010 9:08:30
|
|
|
|
butt3rfly
|
ja, če ti dohtar reče, da je vse ok, nevem, zakaj mu ne verjameš. če bi blo kej narobe, bi ti pa mende ja reku. jst se na te cifre čist nč ne spoznam, pa tud nimam istih pri vsakem pregledu, ampak če mi reče, da je vse v mejah normale, ne bom naprej brcala.
|
|
|
|
RE: rezultati urina- kaj je še v mejah normale? 1.12.2010 11:21:24
|
|
|
|
Taddy78
|
Jah če je ok, potem je ok...Pri meni so sicer v urin samo namakale palčko, drugače pa če je sestra, ki je delala test rekla da je vredu in mi to napisala v materinsko, potem ne vem kaj bi še spraševala...
|
|
|
|
RE: rezultati urina- kaj je še v mejah normale? 1.12.2010 12:53:11
|
|
|
|
pizmek
|
Levkociti in eritrociti so pomembni pri urinu in če nimaš teh povečanih, imaš vredu, torej dober urin. Drugač je pa sigurno vnetje in potem pogosto hodiš na vodo in imaš pekoč občutek pri uriniranju. Če je rekla, da je vredu, potem je. Drugač bi pa sigurno rekla kontra.
|
|
|
|
RE: rezultati urina- kaj je še v mejah normale? 4.12.2010 23:00:16
|
|
|
|
napalmica
|
Punce, pomembno je število bakterij, ki lahko nakazujejo na vnetje sečil med nosečnostjo in posledično na možnost prezgodnjega poroda in na vrednost proteinov v urinu, ki nakazujejo nožnost preeklampsije. Sicer se pa ne obremenjujte, če vas G ali sestra ne opozori prav posebno, ni problema, saj je v nosečnosti več stvari, ki so laho povišane ai odstopajo od normale, pa ni panike (levkociti, eritociti, epitel, ...)
|
| Stran: [1] |
PRVI ZOBKInataly33Kdaj je vaš dojenček dobil prvi zobek?pri 3 mesecih (
14%)
pri 4 mesecih (
13%)
pri 5 mesecih (
17%)
pri 6 mesecih (
22%)
pri 7 mesecih (
10%)
pri 8 mesecih (
24%)
Število vseh glasov: 169Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!