Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: po odstranitvi jajcevoda.... 1.12.2010 14:06:47
|
|
|
|
spelca82
|
Mislim, da je bilo meni rečeno, da je fino, če počakava 3 menstruacije. Da pa že po prvi ni neke panike, če se kej zgodi. Mislim, da sva midva začela nekje po drugem ciklu, nisva pa pretiravala.
|
|
RE: po odstranitvi jajcevoda.... 2.12.2010 9:27:41
|
|
|
|
sensi
|
Živijo, nama so rekli, da je fanj počakat 3 cikle.Počakala sva dva cikla vendar se še danes trudiva in nam še vedno ni ratalo, čeprav je minilo že kr nekaj časa.
|
|
RE: po odstranitvi jajcevoda.... 4.12.2010 16:37:37
|
|
|
|
kejt2
|
Pozdravljena! Meni so tudi rekli, da kar čim prej v akcijo. Jest sem jih pa samo gledala... Potem so mi rekli, no ko vam bo pasalo, da pa z medicinskega vidika ni razloga, da ne bi. Mislim, da sva nekje po drugi počasi in previdno začela (vsekakor ne tako takoj, kot so nama rekli, da lahko).
|
|
|
|
RE: po odstranitvi jajcevoda.... 4.12.2010 16:44:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so svetovali 6 mesecev, obakrat, ker so mi odvzeli oba jajcevoda. Baje ni dobro, če prehitro zanosiš zaradi ran, ki nastanejo ob odstranitvi jajcevoda. Jaz imam samo še 1 jajčnik in maternico , jutri imam test in bomo videli, če je umetna oploditev uspela.
|
|
|
|
RE: po odstranitvi jajcevoda.... 4.12.2010 17:30:58
|
|
|
|
kejt2
|
Držim pesti!!! Meni res, vsega tega niso tako predstavili. Še več, govorili so mi, da vse to skupaj nič ni Itak nama pa ni ratalo, tako da... Sej bo!
|
|
|
|
RE: po odstranitvi jajcevoda.... 4.12.2010 17:38:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala.
|
|
|
|
RE: po odstranitvi jajcevoda.... 5.1.2011 16:04:52
|
|
|
|
Pupa83
|
v akcijo sma šla takoj po prvi (tako so nama svetovali G) po odstranitvi jajcevoda zaradi imn in sem takoj zanosila in tudi donosila-mam sedaj že leto starega otročka
|
|
|
|
RE: po odstranitvi jajcevoda.... 2.11.2015 12:35:50
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen v tem mesecu sem imela odstranitev jajcevoda zaradi izvenmaternične nosečnosti. prva je že bila. kako hitro ste ponovno šle v boj? moj g mi pravi da naj počakam 5ciklov, v kc po operaciji so rekli naj počakam na 1 cikel.... razlika je velika, zato me zanima koliko časa ste čakale ve? Meni so rekli 3 cikluse...sam men niso odstranili jajčnika ... so mi IMN zdravili z metatreksatom ...
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Gospodinjska opravila.
пеперутка16
Katera gospodinjska opravila večinoma opravlja vaš mož?