živa
|
Haha, imam odgovore na vsa tvoja vprašanja :-). IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen kako poteka tretja nosečnost ste imele kakšne težave Ne, nobenih posebnih težav, nosečnost je potekala normalno, če odšteješ to, da sem imela prvič v tej nosečnosti odkrito netoleranco na glukozo in sem bila na dieti. IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen malce me je pa res strah da ne bi trebušna stena med nosečnostjo popustila, No, to sva midva preverila ob 2. CR. Ker so rekli, da za 3. ni problema, sva se odločila za še enega otroka, sicer se ne bi. Če vedo, da imaš tanko maternično steno, te pa menda bolj podrobno spremljajo in menda se lahko celo meri debelina maternične stene ob brazgotini. IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen koliko imate razliko med carskimi rezi,ste celo nosečnost delale, naredijo 3 carski rez ob roku ali kaj prej,kaj pa okrevanje in bolečine po operaciji Razlika med 1. in 2. CR je 21, mesecev, med 2. in 3. CR pa 2 leti in pol. Celo tretjo nosečnost sem delala. Meni so 3. CR delali 6 dni pred rokom, ker je bilo z mano vse v redu, sicer bi zagotovo že prej ukrepali. Okrevanje je bilo lažje kot prvič, a težje kot drugič. Nič posebnega, bolečine so bile znosne. Ko sem prišla domov iz P, sem kmalu prišla k sebi (dokler nisem 10. dan po porodu dobila 40 vročine zaradi angine, ampak to je že druga zgodba). IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen je katera imela sterilizacijo pa še ni bila toliko stara kot je predpisano mislim da je meja 35 jaz bom 26. Ja, jaz, pa tudi nisem bila stara 35. Pri 3. CR ni več pogoj starost, saj je 3. CR medicinski razlog za sterilizacijo. Oddaš prošnjo, pa je - ti bo G takrat vse razložil. Lp, živa
|