|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tretji carski rez?
28.11.2010 22:25:34   
Anonimen
Pozdravljene!
Za menoj sta 2 carska reza, z možem se odločava še za eno nosečnost, pa me pa zanima kako poteka tretja nosečnost ste imele kakšne težave malce me je pa res strah da ne bi trebušna stena med nosečnostjo popustila,koliko imate razliko med carskimi rezi,ste celo nosečnost delale, naredijo 3 carski rez ob roku ali kaj prej,kaj pa okrevanje in bolečine po operaciji,in pa je katera imela sterilizacijo pa še ni bila toliko stara kot je predpisano mislim da je meja 35 jaz bom 26.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tretji carski rez?
29.11.2010 1:28:11   
živa
Haha, imam odgovore na vsa tvoja vprašanja :-).

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kako poteka tretja nosečnost ste imele kakšne težave

Ne, nobenih posebnih težav, nosečnost je potekala normalno, če odšteješ to, da sem imela prvič v tej nosečnosti odkrito netoleranco na glukozo in sem bila na dieti.

malce me je pa res strah da ne bi trebušna stena med nosečnostjo popustila,

No, to sva midva preverila ob 2. CR. Ker so rekli, da za 3. ni problema, sva se odločila za še enega otroka, sicer se ne bi. Če vedo, da imaš tanko maternično steno, te pa menda bolj podrobno spremljajo in menda se lahko celo meri debelina maternične stene ob brazgotini.

koliko imate razliko med carskimi rezi,ste celo nosečnost delale, naredijo 3 carski rez ob roku ali kaj prej,kaj pa okrevanje in bolečine po operaciji

Razlika med 1. in 2. CR je 21, mesecev, med 2. in 3. CR pa 2 leti in pol. Celo tretjo nosečnost sem delala. Meni so 3. CR delali 6 dni pred rokom, ker je bilo z mano vse v redu, sicer bi zagotovo že prej ukrepali. Okrevanje je bilo lažje kot prvič, a težje kot drugič. Nič posebnega, bolečine so bile znosne. Ko sem prišla domov iz P, sem kmalu prišla k sebi (dokler nisem 10. dan po porodu dobila 40 vročine zaradi angine, ampak to je že druga zgodba).    

je katera imela sterilizacijo pa še ni bila toliko stara kot je predpisano mislim da je meja 35 jaz bom 26.

Ja, jaz, pa tudi nisem bila stara 35. Pri 3. CR ni več pogoj starost, saj je 3. CR medicinski razlog za sterilizacijo. Oddaš prošnjo, pa je - ti bo G takrat vse razložil.

Lp,

živa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: tretji carski rez?
29.11.2010 9:02:57   
Peli
Pozdravljena, jaz imam za sabo 2CR, sedaj sm na polovici nosečnosti in me čaka 3.CR.
Kakšnih posebnih težav, ki bi bile posledica CR nimam, niti moje N G nič posebej ne kontrolira, sama se počutim dobro, ni prisotnih nobenih bolečin v predelu rezov ipd. .
Sama sem v staležu, vendar ne zaradi CR.
Za sterilizacijo, sm se že dogovarjala z G, stara sem 28 let in ni problema, kot je pisala moja predhodnica, je dovolj 3.CR.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Porodna izkušnja
Porodne zgodbe

Kakšna je bila vaša porodna izkušnja?

Pozitivna. (63%)

Negativna. (12%)

Oboje. (26%)

Število vseh glasov: 3676

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!