|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na pomoč!!!!!
28.11.2010 13:10:15   
NADA79
Pozdravljene!!
Moj user posted image  mi je kupil lepo belo smučarsko bundo.Super perfektno...Če jaz buča ne bi šla v največjem metežu letos na sprehoduser posted image .Na rami pa sem imela obešeno oranžno vrečko z oranžnimi platnenimi naramnicami, ki so spustile barvouser posted image . Kaj zdaj? V čistilnici mi je rekla, da mi ne more pomagati, a jaz se ne vdam tako lahko, saj imam vas...z nasveti...na dan z njimi...

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na pomoč!!!!!
28.11.2010 14:52:44   
mateyka
prvo oblino našpricat z megliomin pustit nekaj ur.dat v stroj in dodat vanish ali belilo v pranje.
naslednja faza je po moje kak kis - to bo pa katera druga napisala user posted image

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2010 16:58:03   
Freya88
Men je zal, ampak ce ti je v cistilnici rekla da ne bo pomagalo... upam da ti uspe no, ampak...!:S

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2010 18:11:58   
Klemy82
Jah, ne vem, če nič ne pomaga, jo nesi, da ti jo pobarvajo na oranžno.

Jst.

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2010 20:20:55   
čmrgelj
super 10

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2010 20:30:03   
sani1
Jaz bi ti svetovala isto kot mateyka.
Našpricaj z Megliom potem pa daj prat z Vanischom ali Ariel(za madeže) al karkoli že imaš doma. Pa pazi, da daš budno prat samo na 30 stopinj, da se ti slučajno ne skrči.
100% boš spravila madež ven.
Upam, da ti je že uspelo...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu čmrgelj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2010 9:54:15   
majčica1508
Naša malčica je včeraj imela bele smučarske hlače in belo bundo(budala mami,k gre otroku kupit bele stvari-ja to sem jaz)in spodaj bordo škornje za v sneg in,ko sem jo včeraj zvečer slačila....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,bordo hlačnice spodaj,tema se mi je prikazala,ampak stric meglijo je odpravil to stran,sem pa res takoj šla špricat,mal pustit pa v stroj....
Pobarvati ga tudi ni slaba idela user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2010 18:58:21   
NADA79
Evo punce...uspelllllllllllooooooooooooooo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Juhuhu!!!!!Sem pa upoštevala vaš nasvet...samo, da sem prvo namakala v Blinku(isto kot Venish samo, da je iz Muller-ja),potem pa še pošpricala z Megliom.Oprala swem pa kar na 40 stopinj, sem si mislila, kar bo pa bo...in je blo...čisto...nič več madeža!!!!!!!!Hvala vam najlepša....ste the best!!!!!!!

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?