|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kašljanje ko gre spat
28.11.2010 12:45:17   
sabi
pozdarvljene!
Rada bi vas prosila za mnenje in sicer naša malčica bo stara 2 leti ij je pred 3 tedni prebolela pljučnico, zdaj je 14 dni odkar ne kašlja, ko se uleže, danes pa je začela pokašljevat takoj od jutra naprej ko se je zbudila in je šla zdaj spat in je začela kašljat, pa spi 10 minut pa zakašlja, ali to pomenio, da se na nekaj pripravlja spet ali ni nujno?Vlago uravnavamo vedno z vlažilci.Kako lahko to preprečim, predno se v kaj razvije in če je to sploh mogoče?
lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kašljanje ko gre spat
28.11.2010 12:55:34   
eva1
Ja možno je vse...ampak najvrjetneje gre za to, da se sedaj dihala čistijo po bolezni...no ja sicer pa sej 90% otrok celo zimo kašlja in pokašljuje, pa ni nič narobe...spomladi vse magično izgine...dokler kašlja samo ko se umiri(v začetni fazi spanja) in kadar veliko miga(po teku) ni panike, če pa se kašelj stopnjuje in se otrokovo stanje slabša pa je treba k zdravniku!

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kašljanje ko gre spat
28.11.2010 13:09:26   
sabi
če bi bilo v začetku ko zaspi ja, sam točno na 10-15 minut zakašlja, ampak samo enkrat dvakrat in potem spet ok, skrbi me tudi zaradi tega, ker imamo jutri na pediatriji ultrazvok srčka, ker ima botallov vod in jo bodo uspavali, da jo pregledajo in zato smo bili še toliko bolj previdni in evo, en dan prej, spet udari ven s kašljem, saj smo navajeni, da pokašljuje celi zimo, zato me je pa zanimalo, če se da kaj prej ukrepat(ne vem s kapljicami prospan,...)?
lp.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kašljanje ko gre spat
28.11.2010 13:14:11   
eva1
Ja jaz imam inhalator doma, kadar so napadi kašlja, ponavadi inhaliram, sirupov pa ne uporabljamo! Občasno uporabljamo materino dušico in namažen na prsni koš in zadaj pa po podplatkih...in to je to, če pa kaj pomaga pa ne vem user posted image
Kar se tiče anastazije, ne vem, če je otrok prehlajen, dvomim bodo upali dati, če samo pokašljuje, pa pomoje ni panike! Zakaj pa rabi za UZ da jo uspavajo(čist informativno me zanima?)

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kašljanje ko gre spat
28.11.2010 15:06:39   
sabi
do sedaj je imela tri ultrazvoke, pa je vedno bila nemirna, da ni moral kardiolog pregledati in laghko potem pokaže narobne rezultate, se nam pa obeta za sigurno zaprtje luknjice.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kašljanje ko gre spat
28.11.2010 15:34:40   
ursi
Tudi nam se je zaradi istega razloga pregleda obetalo uspavanje, ampak je cel pregled ena SUPER sestra tam okol njega z enimi igračkami letala in ga zamotila - je mali čist pr miru ležal in je samo enkrat vmes ful globoko zasopel (smo se mu vsi zasmejali, od dr. do vsega osebja). Tko je, če se le da poskusijo jih ne uspavat, saj to za njih pomeni tudi veliko daljši čas pregleda (saj mora otrok še kar neki časa bit tam, ko se že zbudi). No, tko so meni takrat razložili. Je pa drugače naš mali tudi pravi poper in sem bla 100%, da bo potrebno uspavanje.

Mogoče vam pa uspe brez skoz priti.

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kašljanje ko gre spat
28.11.2010 15:49:22   
sabi
upam, čeprav res težko dvomim, kajti že nacaden pregled pri zdravniku, je cela polomija, ampak to ni bilol vedno, do poletje, ko jo je neka zdravnica, ki je tamala imela 39.8 vročine, jo je matrala in se drla nanjoi naj bo tiho, da jo bo lahko pregledala, in od takrat naprej je dobila strah.upam, da bi tudi nam ratalo.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kašljanje ko gre spat
29.11.2010 9:26:13   
kristinaj
verjetno jo draži sluz ker se čisti. vzdigni ležišče, našim je od vseh sirupov še najbolj pomagal api sirup...  

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...




Alkohol v času nosečnosti
hmm...

Ali ste v času nosečnosti popile kaj alkohola? Npr. na kakšni obletnici in ali vas je skrbelo ali bo z otrokom vse vredu?

da, sem pila in me ni skrbelo (7%)

Sem pila in me ni skrbelo (3%)

Nisem pila (56%)

Občasno, ampak sem bila mnenja da ne bo škodilo (34%)


Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!