Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
CPP - do kje velja omejitev 50, če ni prekilica 5.8.2005 7:49:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo strokovne razlage mojega :love:, ki je šofer: omejitev 50 km/h velja od prometnega znaka s to omejitvijo do prvega naslednjega križišča, v kolikor vmes ni drugega znaka za omejitev hitrsoti.
|
|
|
|
CPP - do kje velja omejitev 50, če ni prekilica 5.8.2005 8:02:28
|
|
|
|
puncica
|
No tako si jst to razlagam moj pa kr naprej goni tisto, da mora bit vmes trikot znak s križiščem:zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
CPP - do kje velja omejitev 50, če ni prekilica 5.8.2005 8:02:57
|
|
|
|
puncica
|
A ja pa baje da jst pojma nimam, on bi se verjetno pol 50 vozo ne vem kolk kilometrov, do drugega znaka s 50 :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
CPP - do kje velja omejitev 50, če ni prekilica 5.8.2005 8:05:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj :love: pravi, da to ni res. Znak, ki napoveduje križišče, ga samo napoveduje, kar pomeni, da te vnaprej opozori na to, da boš moral zmanjšati hitrost s 50 km/h na 40 km/h, kolikor je "omejitev" čez samo križišče. Teoretično lahko torej do prehoda za pešče oz. do samega križišča mirno pelješ 50 km /h, čez križišče pa 40 km/h. Kako boš pa v praksi zmanjšal brzino za 10 km/h na enem metru, je pa seveda drugo.
|
|
|
|
CPP - do kje velja omejitev 50, če ni prekilica 5.8.2005 9:50:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je križišče, je križišče, pa če je znak ali ga pa ni. Če se voziš po Dunajski v Lj. (na primer), je vedno na koncu križišča znak z omejitvijo hitrosti, ki velja do naslednjega križišča. In da bi mi vozili po pravi omejitvi (ker je tam omejitev 60 in ne 50, kot drugače velja za naselje), je v naslednjem križišču spet znak.
|
|
|
|
CPP - do kje velja omejitev 50, če ni prekilica 5.8.2005 10:04:51
|
|
|
|
puncica
|
JA itak mi smo se tud tako v avtošoli učil, on pa pravi da to ni res, bom res šla po knjigo CPP pa mu pokazala:)-:)- Hvala punce
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......