|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V Trip Trapu se mi je tamala ustala???? part. 2
5.8.2005 7:41:34   
puncica
Pred časom no že kr dolg nazaj (konc marca) sem pisala kako se naša pupa "fajn" v trip trapu ustane evo tle je link:
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=35628&idk=89
in to tudi lepo poslikala, slikce so v albumu. Punce so mi svetovale da naj dam sedalo višje, ga porinem bol nazaj, da bo sedela kot na stolčku in da dam spodnji del nižje. Vse to smo upošteval.... do včeraj.
Tamala se res potem ni mogla več ustat, ker ni mogla spodvid nogic in ji je tist rdeč trakec med nogicam nagajal, se je mal jezila ker ni šlo a ok, se je uredilo ni več na to pomisla.
Včeraj pa ponovno pogrunta taktiko, zdej mal drugač, nogico potisne k sebi, jo da tako da ima koleno pri obrazu, se prime za lok, še drugo nogico potisne k sebi in se mi smrkla mala ustane, stoji sej zdej je ne meče več :)- in se potem lepo usede na naslonjal, tako kot smo mi po parkih sedel na klopcah, ko maš noge na sedalu in rito na naslonjalu. In celo maha z rokami, kao "Mami glej brez rok!!" Mislim me je skor kap trofla čarka8) :(( :((, jst pa grejem v mikrovalovki, pa to je bilo nekaj sekund, ona pa mi sedi na naslonjalu pa roke v luft pa ploska. Mislim tu mač no. Sem takoj šla spet po eno vezalko in jo prvezala noter, kaj vse še ne bo pogruntala naša gimnastičarka.

Tako da to bi rada povedala da če je otrok v trip trapu pa če je sedalo najvišje in spodaj za noge ful nižje in sedalo dost nazaj porinjeno se lahko otrok vseeno ustane. Zato pazite na malčke. Jst vem da bo spet vezalka pela :)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
5.8.2005 8:11:13   
Anonimen
Ha, ha, tale z vezalko je pa dobra :)-

Sem se ob tem spomnila enega prijatelja (zagotovo ga tudi ve poznate, novinar na komercialki), ki je vedno, kadar je bil sam z otrokoma prišel do mene in v šali rekel, da ju bo kar za radiator privezal, da bo mir v hiši :)-

No, tega seveda ni storil, ju je pa velikokrat nakidal v avto in peljal magari do Lj in nazaj do NM, samo da sta sedela privezana in je bil mir :)-

No, včasih pa smo v njihov avto nabasal še našega malčka in mene, pa sta bili dve uri okrog :)-

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2005 8:46:15   
bini
:)-:)-:)-:)-
uf tvoja je pa zgodej začela s takimi akrobacijami...
boš rabila še velik domišljije da jo ukrotiš :)
ampak to sam pomen da je fajn gibčna in brihtna ;)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.8.2005 9:06:45   
Anonimen
Bodoča športnica, nimaš kaj!:)

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2005 22:21:17   
SILVA
Bo treba drug stolček nabavt,kjer jo boš lahko pripela notr:)-

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Sokovi
Pixicom

Kateri sadni sok najraje pije vaš otrok?

Otroški sokovi Dana (18%)

Pingo (55%)

Rauch (18%)

Capri-Sonne (0%)

Maraska (0%)

Lumpi (9%)

Število vseh glasov: 22

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!