Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor tvojega nepooblaščenega pisanja o meni. Kaj pa svoboda govora (in pisanja)? Preveč na splošno si predstaljaš svobodo govora, namreč tvoja svoboda govora se konča tam, kjer na kakršen koli način ogroziš svobodo drugega, ki je zaradi tvojih besed lahko užaljen, ogrožen ali kako drugače prizadet. Načeloma drži, ampak kaj pa druga stran... Kako je lahko neka oseba užaljena, če jaz povem, da je naredila nekaj, česar naj ne bi? In v to, kar je naredila, je nihče ni silil - bila je njena prostovoljna odločitev. Ogrožena? Ja, vraga - prej bi mislila na to, preden je to naredila, kajne? Prizadeta? Bistveno bolj prizadet je bil kvečjemu kdo drug - zaradi dejanj te osebe. Kakorkoli obračam - zavedam se, da nekomu morda ne bi bilo prav, da povem nekaj o njemu, po drugi strani pa - kaj nas ne učijo celo življenje, naj sprejmemo posledice svojih dejanj (če dejanja ne moremo spremeniti)? Pa nimam napisanega nič takega, kakor je v enem od prilepljenih linkov pisal gospodič za nekega policista. Nobenih žaljivk, nobenega zmerjanja, nobenega poniževanja. Izključno neizkrivljena resnica, opis dejanskih dejstev in dodan moj pogled oz. vidik na takratno situacijo. IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita veš, zaradi kake malenkosti se gredo izdirat odškodnine? Zdaj vem, ja. IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Pa hvala, Kerensa za tole temo, sem dobila eno idejo za seminarsko nalogo, ko se že eno leto ubadam s tem, o čem naj sploh pišem! No, me veseli, da ti bo (lahko) pri (ne)čem koristilo. IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Glej, da ne bo predraga Računam na (debelo) žepnico, kar pomeni, da dražja od 15€ ne bi smela biti. IZVIRNO SPOROČILO: blaža ne pozabi na mladost, pa Senožeče Nisem pozabila na to . IZVIRNO SPOROČILO: cmokec Kaj pa, če bi kar založbe vprašala Ni slaba ideja. Ko bom dejansko nekam poslala, lahko res sledi tudi to, ja. IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka A že reklamo delaš ? Ne še. Upam pa, da mi bo RR Team, glede na mojo kilometrino na RR, dal kakšen popust pri reklamiranju.
|