|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Saj ni možno?
23.11.2010 14:34:05   
Anonimen
Zadnjo kontracepcijsko tabletko sem pojedla 8. novembra, pa še vedno ni in ni tardeče. Jesti sem jih začela konec julija, pojedla 3 ploščice, potem sem pa nehala, ker mi niso ok. Sedaj pa čakam in čakam....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Saj ni možno?
23.11.2010 14:44:15   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zadnjo kontracepcijsko tabletko sem pojedla 8. novembra, pa še vedno ni in ni tardeče. Jesti sem jih začela konec julija, pojedla 3 ploščice, potem sem pa nehala, ker mi niso ok. Sedaj pa čakam in čakam....user posted image

Malo zmedeno si tole za moje pojme napisala. Če si jih začela jemati konec julija, si jih nekje tretji teden julija nehala jemat, glede na to, da piše, da si jih jemala tri tedne in prenehala z jemanjem, ker ti niso odgovarjale. Kako si pa pol pojedla zadnjo 8. novembra, ne vem. Oz po mojem nisi ok napisala.

glede nato, da nimaš menstruacije dva tedna, bi jaz šla najprej po test, nato pa do G, v vsakem primeru.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2010 14:46:48   
Anonimen
3 mesece... 3 ploščice, torej 3x po 21 tabletk.

Ja, test najprej, vem. Ojoj!

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2010 14:51:19   
blaža

Ja nekje dva tedna zamuja, ampak ni nujno, da si noseča, lahko se je cikel malo pomešal,.. Po test, pa boš vidla. Čim prej, da boš pol mirna.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2010 14:54:18   
Anonimen
ampak ni nujno, da si noseča
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Naj se ti besede pozlatijo. user posted image

Ja nekje dva tedna zamuja, ampak ni nujno, da si noseča, lahko se je cikel malo pomešal,.. Po test, pa boš vidla. Čim prej, da boš pol mirna.user posted image

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2010 15:12:12   
mini86
ko sem jaz nehala jemat KT sicer zaradi želje po otročku mi je zamujala tudi po 4 tedne..tko da ni panike..zelo dolgo se ureja menstrualni ciklus..js sm prej zanosila predno se mi je urediluser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2010 15:17:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ko sem jaz nehala jemat KT sicer zaradi želje po otročku mi je zamujala tudi po 4 tedne..tko da ni panike..zelo dolgo se ureja menstrualni ciklus..js sm prej zanosila predno se mi je urediluser posted image

Jaz je niti nisem dobila po 21.tih tabletkah, ko je vmes 7 dni frej. Kaj pa, če bi z njimi normalno nadaljevala? Je sploh ne bi bilo vmes?user posted image

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2010 15:19:46   
mini86

Jaz je niti nisem dobila po 21.tih tabletkah, ko je vmes 7 dni frej. Kaj pa, če bi z njimi normalno nadaljevala? Je sploh ne bi bilo vmes?user posted image

ne vem če sm prou razumela tvoje uprašanje..a sprašuješ kaj bi blo če bi KT jemala brez prekinitve..lej js mam zdj take tabletke-imajo samo en hormon in nimam M..začela sem jih jemat zaradi dojenja..
a se nis nč z G posvetvala ker nimaš M

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2010 15:22:30   
Anonimen

Ne brez prekinitve. Z normalno prekinitvijo. Ampak v teh 7-ih dneh ne bi bilo menstruacije.
Tako bi se namreč očitno zgodilo, če bi s tabletami nadaljevala.

ne vem če sm prou razumela tvoje uprašanje..a sprašuješ kaj bi blo če bi KT jemala brez prekinitve..lej js mam zdj take tabletke-imajo samo en hormon in nimam M..začela sem jih jemat zaradi dojenja..
a se nis nč z G posvetvala ker nimaš M

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.11.2010 15:23:16   
Anonimen
Ne brez prekinitve. Z normalno prekinitvijo. Ampak v teh 7-ih dneh ne bi bilo menstruacije.
Tako bi se namreč očitno zgodilo, če bi s tabletami nadaljevala.

Jaz je niti nisem dobila po 21.tih tabletkah, ko je vmes 7 dni frej. Kaj pa, če bi z njimi normalno nadaljevala? Je sploh ne bi bilo vmes?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.11.2010 21:26:03   
m_o_i
ce jemljes eno ploscico za drugo-torej brez 7dnevne prekinitve-menstruacije ne more bit...

ce naredis 7dnevno pavzo vmes, se mora krvavitev pojavit-> jep, jaz bi test nabavla...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.11.2010 21:29:08   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

ce jemljes eno ploscico za drugo-torej brez 7dnevne prekinitve-menstruacije ne more bit...

ce naredis 7dnevno pavzo vmes, se mora krvavitev pojavit-> jep, jaz bi test nabavla...

čisto odvisno katere tablete ima in kako telo reagira

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.11.2010 9:39:27   
leo**tia
pojdi po test..moja kolegica je jemala tablete in je na njeno žalost zanosila...sploh ni vedela da je noseča.pol pa je test pokazal+...in je šla giekologu ki je ugotovil da je noseča 7tednovuser posted image ..nevem kako ni ugotovila...ampak je na žalost šla včeraj naredit splavuser posted image user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.11.2010 13:26:13   
Anonimen
Ni nujno, da je noseča.

Meni so KT tako zmešale hormone, da je še 3 mesece po prenehanju nisem dobila, odšla h ginekologu, ki mi je dal tablete, da so mi jo sprožile, nato je pa eno celo leto nisem imela user posted image . Po tem letu brez se je vse uredilo.

Nikoli več ne dam KT v usta.

(odgovor članu leo**tia)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
28.11.2010 11:16:27   
smeška83
Ni nujno, da si noseča, najbrž gre za hormonsko "zmedo". Če se user posted image  ne pojavi v kratkem, se pa le pojdi pokazat G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?