|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS in februarke
4.8.2005 21:31:07   
sazi
Pozdravljene,
danes je bil en čudovit dan - no ali pa bolje pol popoldanske ure.
Sva šla z :love: na NS in sva videla najinega :duda:. Velik je 56mm in rad spi (je po mamici:)). V spečem stanju mu je G izmerila velikost, velikost glave, pa preštela vse prstke, pa nogice smo si lepo ogledali, pa videlo se je (in slišalo) kako mu utripa srček... No, potem ga je bilo pa potrebno zbuditi, da se ga je videlo še z drugega kota (za izmero NS). Smo malo skakljali po mizi, potem se je pa pretegnil, obrnil malo drugače in naprej zaspal. No, skakanje je le bilo uspešno, saj se je NS dala izmeriti in imam razmerje določeno tam nekaj čez 9500 (imam napisano v materinski knjižici, ampak zdajle nisem doma).
Skratka. Oba z :love: sva ful vesela, da je najin :duda: zdrav in da zaenkrat zgleda popoln.
Vse sva ob razlagi G gledala na ekranu in prav lepo je bilo, ko je mali malo pomahal (no, prestavil rokici) ravno toliko, da smo prešteli prstke.
Želim tak lep pregled še vsem vam.
pozdravčke
Sazi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NS in februarke
4.8.2005 21:38:02   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   NS in februarke
5.8.2005 6:35:15   
BaGSi
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
jaz sem imela razmerje 1: 3600; moj je bil pravi divjak, samo v pravo smer se ni hotel postavit, tako da sem mogla iti na sprehod in čez 20 min še enkrat UZ:). Na UZ slikici pa moj pikec kaže JEZIK ;););) (zdravnik se kar ni mogel nasmejat) - izgleda, da bo še en navihan fantič

LP :)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NS in februarke
5.8.2005 7:02:37   
radovednica_
a ni to krasno za videt in slišat de je vse vredu :bravo::morje:
tudi moj je bol po men je skos sedel pa prst v usta, tko de tut jst sm se mogla mal sprehajat in skakat de se je obrnil..

lepo nosečnost vsem :nosecka:

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NS in februarke
5.8.2005 8:12:05   
BaGSi
Mislim, da se po rojstvu to kar obrne. Moj prvi je bil tak zaspanc v trebuščku, še za brcanje sem ga skoraj mogla spomnit ;), sedaj pa je tak divjak, da ga komaj ustavimo(ima energije za dve mami in še atija zraven)...
Si pa sedaj prav želim eno malo bolj mirno punčko, glede na divjanje v trebuhu pa bo mogoče to to (če primerjam s prvim sončkom)..:bravo:

Lepo nosečnost vsem :nosecka:

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NS in februarke
5.8.2005 8:15:08   
tinkatonka
Oh kako lepo je prebrati kaj takega...zdaj sem pa še bolj nestrpna, da vidim svoje dete na NS v ponedeljek. Sazi a potem je dr.Reš vredu???

No saj je že petek in bo ponedeljek kmalu tu! Vikend bo malce naporen a prijeten, saj me dragi danes pelje na vaško veekico na čevapčiče, v nedeljo greva pa v Belo krajino na postrvi k njegovi žlahti.

Se vam javim kaj v ponedeljek po NS.

Tinkatonka

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NS in februarke
5.8.2005 9:02:20   
sazi
Ja, dr. Reš je bila zelo prijazna in nama je vse pokomentirala in pokazala. Dobila sva eno slikico, za kakšno snemanje pa nisem spraševala. Nekako nisem tak navdušenec nad raznimi filmčki in podobnim. Mi bo tisti čas ostal v glavi in ne na ponavljajočih filmčkih (tako da ne vem, če se da kaj posneti, ker nisem spraševala). Je pa tudi zelo potrpežljiva. Ko je videla, da dete spi, je rekla, , da ima ta dan polno takih (je bil res tako bolj zaspan dan včeraj) in potem vse skupaj dlje traja in je treba otročke zbujat... Torej zanjo ni bil najuspešnejši in vesel dan, pa je bila kljub temu pripravljena na pogovor, vprašanja,...

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?