Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: družabne igre primerne za 2 in 5letnika 23.11.2010 10:39:54
|
|
|
|
Daschi
|
Prva! Domine, spomin?
|
|
RE: družabne igre primerne za 2 in 5letnika 23.11.2010 10:45:19
|
|
|
|
Dadi
|
Simpatična igra je tudi Lotti Karroti, naš 5 letnik se zelo rad igra vojno z navadnimi kartami, pa 4 v vrsto, spomin, Črnega Petra, obvezni človek ne jezi se..
|
|
|
|
RE: družabne igre primerne za 2 in 5letnika 24.11.2010 10:32:10
|
|
|
|
alda
|
Naš ima sicer že od poletja 6.let ampak Človek ne jezi se je zakon!, pa Mikado, tudi, šah igra pa s svojimi pravili in to najrajši kar sam s sabo! Še sreča, ker jaz pa ga niti znam , no niti si ga nisem želela kdaj igrat
|
|
RE: družabne igre primerne za 2 in 5letnika 24.11.2010 10:35:36
|
|
|
|
arabela*
|
mi imamo 5 in 2 letnico in je človek ne jezi se zakon...obe rade igrta....sicer tamala še malo po svoje...ampak gre
|
| Stran: [1] |
sindarinKolikokrat kupite v trgovini igračo, čeprav niste šli s tem namenom v trgovino?nikoli (
14%)
zelo redko (
28%)
redko (
31%)
pogosto (
23%)
vedno (
4%)
Število vseh glasov: 274Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!