|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   laparoskopija in histeroskopija!
20.11.2010 10:39:21   
dvojček
Pozdravljene!

Forum prebiram že kar nekaj časa, vendar nisem pa se aktivno vključevala v debate. sedaj pa sem se odločila, da tudi jaz delim svojo izkušnjo z vami. Namreč z možem se že kar nekaj časa trudiva, da bi postala starša. Ker pa se to po dolgem času še ni zgodilo me je ginekologinja napotila na lpsc in hsc. lahko vam povem, da imam zelo lepe izkušnje z bivanjem v bolnici - prijazno osebje, skrb,...
Sedaj sem že doma in okrevam ter upam, da bova sedaj z možem kmalu zagledala tako željeni user posted image . Sedaj pa me zanima v kolikem času vam je uspelo po tem posegu zanositi. Hvala za vaše izkušnje!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: laparoskopija in histeroskopija!
20.11.2010 18:28:29   
Monstera
dvojček jaz upam, da ti bom lahko čez par dni rekla, v prvo :D

(odgovor članu dvojček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2010 23:11:24   
Peli
Po enem mesecu!
Pa srečno!

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2010 14:33:48   
Monstera
No, ni bilo v prvo, M je prišla.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.11.2010 21:49:59   
dvojček
Monstera bo pa naslednji mesec plusek-ga bo prinesel božiček in bo zato, še toliko bolj veselo.

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2010 8:22:27   
Monstera
Hvala dvojček, upamo da res! :D

(odgovor članu dvojček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.12.2010 18:42:33   
tancipanci
Js sem bila oktobra operirana in še vedno čakam na user posted image . Dobila sem tudi tablete femara da mi bojo ugotovili kdaj imam uvolacijo da mi določijo najbolj plodne dneve.

(odgovor članu dvojček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.12.2010 18:44:34   
tancipanci
želim vam  user posted image user posted image

(odgovor članu tancipanci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2011 11:25:45   
picolo
Tudi jaz držim pesti

Z možem poskušava že 17 mesecev. Imam PCO z anovulacijo. Novembra in decembra sem imela dve terapiji s klomifenov, vendar ni bilo rezultata. Marca meseca sem naročena na laparoskopijo (stimulacijo jajčnikov- če sem prav razumela). Počasi pa že izgubljam upanje user posted image

Ta mesec smo se že skoraj veselili user posted image , menstuacija je bila samo en dan in še to zelo šibko potem pa nič, in še vedno ni nič. Vendar pa test ni pokazal NIČ.

(odgovor članu tancipanci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?