ljupka
|
Jaz sem začela delati pri 15 letih!Po 4 letih sem jo zamenala in delala skoz za določen čas !Pri 22h sem spoznala moža ki je 7 let starejši, oba sva vedela kaj bi rada,da je to družina!Pri 24 sem rodila prvič sinkota,ki bo letos star 8 let!Seveda sem ostala brez šihta ko je potekla pogodba,sam sem imela polno porodniško,in dokler mi je potekla porodniška sem že najdla novo službo!Delala sem eno leto,ko sem ponovno zanosila,ker nisem hotela prevelike razlike,mlad človek že najde službo.Ko je bila punčka stara 10 mesecev sem dobila isto službo nazaj,ker sem bila pridna so me bili veseli!Stara sem bila 28 let!Ker pa mi je bilo dovolj negotovosti sem pa pol počakala ,da sem dobila pogodbo za nedoločen čas,ko sem spet zanosila v tretje in doživela presenečenje kr dva dojenčka,sedaj sta stara 10 mesecev,moje veliko veselje! Službo imam,in otroke imam,nič nam ne manjka!Hrano pridelamo na kmetiji,gremo na morje ,občasno v toplice,imava kredit za hišo,ampak preživiva,da otroco sploh ne vedo,da nimamo veliko denarja!Sin hodi k karateju,in dobita vse kar si zaželita. Meni se je vse lepo izteklo,s tem da me je bilo bolj strah,kaj če ne bom mogla imet otrok,ker imam samo trikrat na leto menstruacijo,lani so mi šele zaupali da imam PCO!Poskusi zanositve so bili dolgi ni bilo takoj,sploh je čudež da imam 4 otroke imela sem srečo! Mnoge poznam ki so čakale službo ,pa hiša,pa krediti,pa so pršle vleta,vse mata uštimano otrok pa ne morta imet,sedaj pa jokata in jima je žal! Sestrična od mojga moža,je konkreten primer,in prav ona dva sta nam to svetovala,otroci drugo bo že ko si mlad,otrok pa ni ko si star! To je moja zgodba,če ti bo kaj v pomoč,predvsem poslušaj svoje srce! Jaz sem vsag dan imela občutek ,da mi negdo manjka,da nismo popolni,kot bi me ena dušica prosila da bi rada bila moja,no bile so dve,in sedaj sem presrečna,ko smo le vsi skupaj! Srečno,saj ni lahko,se pa da če je volja,in če znaš pri sebi uzet,pa dat otrokom!
|