|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ninica
18.11.2010 20:52:55   
natasarobi
Pozdrav!

Zanima me kaj imajo vaši otroci za ninico? Moj sin ima najraje zadnje čase malo tetra plenico, ki jo uporabljamo za brisanje ust. Po eni strani se mi ne zdi higiensko da bi to imel in si dajal v usta (čeprav vem, da bo vse romalo v usta), po drugi strani se pa bojim, da ne bi kakšno nitko potegnil in pogoltnil. Saj veste, strah, da se ne bi kaj zgodilo.

A se da kje kaj pametnega kupiti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ninica
18.11.2010 21:11:35   
divans1
Moj trenutno še nima ninice, je pa star 6 mesecev, ma pa tudi obdobje, ko roma vse v usta, še najrajši tisto, kar ne sme hehe...:)

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2010 21:17:54   
sanelaa
Naš je star 5 m in pol pa ima ziher že tri meseve ninico...........tetra pleničko. Bolj kot je zapacana, boljše je. Imamo eno v vozičku, si z njo obraz pokriva oz. se stisne k njej ko je zaspan, pa eno v kinderpetu.........

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2010 21:27:25   
naja78
ojla.naš sedaj 4 letnik ima želvico,mehko iz bčlaga kupljeno v HM-ju.
zasvojla  ga je šele okoli 1 leta.in jo ima še vedno.sicer samo za spat.malemu pa bomo tudi počasi turili nekaj,sedaj nima neke želje po inici,se pa je pokrival čez glavo s pleničko,sedaj pa je to izzvenelo.

mislim da ni nič čist sigurno da bo varno,sedaj ja,ko pa imajo zobke pa je vse možno,govorim o konkretneih otrocih,ne dojenčkih.
meni so tiste igračke(trenutno majo neke zajčke,kužke) ful ok.so mehke,glih prav velike in pralne na 90,to je najbolj važno.

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.11.2010 22:45:16   
Anonimen
Naša se je že vprvih mesecih navezala na enega ful mehkega medvedka z rokavičkami in še zdaj pri 2h letih boknedaj, da ga zvečer, ko je čas za spanje ne najdemo user posted image

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2010 9:24:26   
kristinaj
ko sta bila mala sta imela za spat kakšno cunjico, sedaj ima pa mali plišasto mačko, ki jo vlači povsod, ta velika pa kar pride pod roko, .. kakšenkrat pa gresta spat npr. s kuhalnico, termometrom, peresnico, žogo, avtičem, verižico, ..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2010 19:43:39   
mesash
Meni pa je ena babica (še ko sem bila noseča), dala super nasvet. Prešvicano majico, ki sem jo takoj po porodu nalašč nosila nekaj dni zapored, sem dala (neoprano seveda!) tamali in ima jo še danes. Stara je 4 mesece. Vonj se je že malo "razdišal", ampak še obstaja. Ima jo v postelji in zaspi le z njo. V vozičku je nima.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.11.2010 20:52:28   
Dadi
Pri nas zaspita: dečko s svojo tetra pleničko, pupa pa user posted image  s tetra rokavičko, ki so ble včasih za umivanje, namesto tetra krpic....prav smešna sta, ker brez tega sploh ne moreta zaspat, pa sta stara 5 in 6 let.

(odgovor članu mesash)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.11.2010 21:28:30   
nananaja
naša tavelika ni nikoli imela nobene določene stvari, s katero bi zaspala, niti dude, si pa vzame kake tri igrače zvečer v posteljo, kar je pač pri roki. tamala ima pa pri 22m edino potrebo po dudi, bomo pa poskusli zamenjat z medvedkom pujem, ker že nekej časa sanja o njem.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.11.2010 9:06:41   
*miska.mcc*
nina nima nič (15m) pa mi je ful skoda, ker je dobila 1 reees lepo kjut pinki originale ninico in lezi v kotu neuporabljena user posted image . mogoce jo še zagrabi. upam, no.user posted image

no fanta sta imela obdobje, ko sta oba hodila spat s plisastimi mackami, ki jih je prinesel bozicek. kaki 2 leti.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.11.2010 15:23:20   
rogljicek
moje bombažne majice. Na zečetku je male tiste, ki so dišale po mojem mleku. Sedaj ni važno, samo da si pokrije obraz.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.11.2010 16:04:03   
Bonnie_RR
Tavečji je imel nekje do leta ali pa leta in pol tetra pleničko, potem pa je čez noč en plišast zajček postal negov "najboljši prijatelj". Še do pred kratkim ga je skoz vlačil s seboj, obvezno v vrtec, za spat, za igrat... ni da ni. No, zato pa je danes revež čist brez vratu in čist zdelan. Aja, najboljši del na njem je pa veeeeeelikkkkkkk listek na riti - ga še zdaj obvezno žuli, kadarkoli ga ima v roki.

Tamala ima pa tud zaenkrat tetra pleničko, kasneje bomo pa še videli.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?