Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rezultati postopkov IUI / IVF / ICSI / klomif... 17.11.2010 10:43:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Velikokrat vas berem in skupaj z vami trepetam in držim pestke in z vsako + se veselim in vsakim - se žalostim. Vendar vem da takšnih bork kot ste tukaj jih ne poznam! Tudi jaz sem ena borka z vsemi vzponi in padci. Oba jajcevoda imam na žalost odstranjena in maternico polno zarastlin kljub 3 laparoskopijam in endometriozo. Doma imamo že eno zlato punčko za katero smo se matrali 8 let. In se je splačalo preborit. Sedaj si želimo še eno štručko in v 6 letih truda nam še ni uspelo..... Trenutno me čaka 4 postopek (zadnji za drugega otroka na koncesijo), ki ga kar že malo zaradi strahu.....v glavi ....odlašam. V zadnjih 6 letih sem imela 5 splavov (postopki in zamrznjenčki) takoj v prvem mesecu. Ne se bat se pripravljam v nov boj le da tokrat malo bolj počasi. Tokrat bi se rada malo bolj pripravila oziroma se pridno dala v roke in pazila bolj na prehrano in popila kakšen čaj ter vitamine par mesecev predno bi šla v postopek. Prebrala sem sezname priporočil pred, med postopkom in pred in po ET, ki so navedeni v stalnih temah.Ker so ti seznemi kar obsežni se mi je zdelo da bi prišlo mogoče prav če bi naredile kot neko "analizo", s čim si je vsaka posamezna borka pomagala v postopku in opisala rezultat, ter razlog neplodnosti. Mogoče bi še kateri prišlo prav, saj so različni vzroki in različne pomoči. Še posebno sedaj ko je v novembru tako veliko lepih novic in novih nosečk, bi lahko ve zanalizirale kaj in kako je bilo pri vas med postopkom....mismis, anci banci, roži, sonja, lana80,......in ostale srečke prosim napišite kako je bilo kaj pri vas...hvala Mogoče bi zgledalo nekako tako Vzrok neplodnosti: endometrioza, zarastline, brez jajcevodov 1.Postopek: kratek ICSI Ambulanta: Postojna Zdravila:Dipherelin, Menopur (kakšna doza in koliko dni) Velikost celic ob punkciji:od 15 do 21 Število celic:4 Endometrij ob ET: 9mm Zarodki: 2 vstavljena Zamrznejnčki:/ Dodatki:krvomočnica, rman, matični mleček, tifol....(mogoče tudi bionergetik...drenov grič....) Znaki: boleča prsa,.... Krvavitve: malo rjavega izcedka vsak dan Rezultat:- Najlepša hvala in vsem želim čim več zaobljenih trebuščkov in polnih plenic. Srečno!
|
|
|
|
RE: Rezultati postopkov IUI / IVF / ICSI / kl... 17.11.2010 10:53:59
|
|
|
|
mismis
|
Bom napisala samo za ta zadnji postopek: Vzrok neplodnosti: sekundarna neplodnost, zamašeni jajcevodi Leta: 35 5.Postopek: dolgi IVF Ambulanta: MB Zdravila:Dipherelin (1 ampula - 21.dni), Gonal (225 ml - 11. dni) Velikost foliklov ob punkciji: od 21 pa na dol Število celic: 11 Endometrij ob ET: 11 mm Zarodki: 2 vstavljena Zamrznjenčki: 4 Dodatki:krvomočnica, čaj malinovih listov (to samo do velikosti E 11, potem ne več, Maca (oba), matični mleček (oba), Centramedmami (Jaz), Evitol (jaz) FidiProtekt Selen+cink (on), omega3 (oba), q10 (oba), aspirin 100 od punkcije dalje Znaki: nespečnost, napete prsi, rahli glavoboli, občasno zamašena ušesa Krvavitve: malo rjavega izcedka na 5. dan, krvav izcedek 6. dan, nato spet rjav izcedek do nekje 10. dneva, potem pa nič Rezultat: + ekola, tole je moj zadnji postopek. Pa ne mi zameriti, ampak za tole ti pa res ni potrebno biti anonimna, še sploh ker si nas izpostavila skoraj vse s 40+ ti pa želim veliko sreče
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?